Noels Galahers atklāj debijas albuma nosaukumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais britu grupas "Oasis" ģitārists Noels Galahers (Noel Gallagher) paziņojis par solokarjeras sākšanu un oktobrī plāno izdot savu pirmo albumu.

Kopš paziņošanas par aiziešanu no leģendārās britpopa apvienības pirms nepilniem diviem gadiem (to veicināja ilgstošie konflikti ar jaunāko brāli Liamu) Noels Galahers vairākkārt uzsvēris, ka tuvākajā laikā muzicēšanu atsākt negrasās.

Šā gada sākumā Liams kopā ar pārējiem "Oasis" dalībniekiem izveidoja grupu "Beady Eye", izdodot albumu "Different Gear/Still Speeding". Tas vairoja spekulācijas par Noela solokarjeru, ko viņš apstiprināja ar ierakstu no sava sociāla tīkla "Twitter".

Jūlija sākumā, īpaši sasauktā preses konferencē viņš paziņoja par debijas albuma izdošanu savas izdevniecības "Sour Mash" paspārnē.

Tā iznākšana paredzēta 17.oktobrī, un platei dots nosaukums "Noel Gallagher's High Flying Birds". Ieraksts veikts pagājušā gada laikā Londonā un Losandželosā. Pirmais singls "The Death Of You And Me" kopā ar B-pusi "The Good Rebel" tiks izdots pirmdien, 25.jūlijā.

Izdotajam albumam sekos arī mūziķa koncertturneja, un atšķirībā no sava brāļa viņš uzstājoties plāno spēlēt arī "Oasis" dziesmas.

Tāpat Galahers paziņojis, ka nākamgad plāno laist klajā otro albumu, kas būšot vairāk eksperimentāls ieraksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu