Vatsonei loma del Toro režisētajā "Skaistulē un briesmonī"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / LETA

Jaunā britu kinozvaigzne Emma Vatsone piedalīsies meksikāņu režisora Giljermo del Toro veidotajā populārās pasakas "Skaistule un briesmonis" adaptācijā, vēsta ārvalstu mediji.

Vatsone, kura slavu iemantojusi ar dalību "Harija Potera" franšīzes filmās, kinolentē atveidos vienu no galvenajiem personāžiem. Sīkāka informācija par filmu gan vēl nav pieejama.

21 gadu vecā aktrise nesen arī atzina, ka ļoti vēlas spēlēt tēlus, kuri jaunām meitenēm rādītu stipra rakstura piemēru. "Man šķiet, ka jaunām meitenēm tiek teikts, ka viņām jābūt princesēm un "saldumiņiem". Tās ir muļķības. Es vairāk identificējos ar karotāju princesi, tādēļ, ja man būtu jābūt princesei, vispirms man būtu kādam jāsadod. Tas nobiedētu daudzus cilvēkus," sacīja Vatsone.

Šī būs aktrises otra nozīmīgākā loma pēc Hermiones Grendžeras atveides populārajās filmās par pusaugu burvi Hariju Poteru. Taču Vatsone piedalīsies arī Stīvena Čobska jaunajā filmā "The Perks of Being a Wallflower" ("Privilēģijas būt vienam") un Saimona Kērtisa drāmā "My Week with Marilyn".

Stāsta "Skaistule un briesmonis" motīvi līdz šim filmās tikuši izmantoti jau vairākas reizes, tostarp kinostudijas "Walt Disney" 1991.gada animācijas filmā, kā arī šā gada kinolentē "Beastly" ("Briesmīgi skaists") ar Aleksa Petifera piedalīšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu