"Friday" zvaigzne izdod otro singlu "My Moment"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Amerikāņu dziedātāja Rebeka Bleka (Rebecca Black), kura izpelnījusies popularitāti ar savu pirmo un daudz nopelto interneta hitu "Friday", sadarbojoties ar Džastina Bībera (Justin Bieber) dziesmu autoru, laidusi klajā savu otro singlu un video dziesmai "My Moment".

Dziesmu sarakstījis Brendons Hamiltons, kas strādājis arī ar Džastina Bībera "Never Say Never: The Remixes", un Kvintons Tolberts, bet producējis Šarltons Pītuss, kurš sadarbojies, piemēram, ar citu amerikāņu tīņu popzvaigzni Hilariju Dafu.

14 gadus vecā dziedātāja, kura nesen parādījusies arī Keitijas Perijas (Katy Perry) videoklipā dziesmai "Last Friday Night (T.G.I.F.)", drīzumā pabeigs arī savu pirmo minialbumu, kas tirdzniecībā nonāks augustā. Piecu dziesmu ieraksts iznāks bez ierakstu kompānijas palīdzības.

Pēc dziesmas "Friday" parādīšanās vietnē "YouTube" Rebeka Bleka un viņas dziesma kļuva par "karstāko" tematu tviterī un citos sociālajos tīklos, tomēr ātri iemantotā popularitāte meitenei nesusi daudz asaru, jo dziesma atzīta par sliktāko jebkad ierakstīto skaņdarbu. Nievas izpelnījas arī viņas ar datora palīdzību uzlabotais izpildījums, kā arī video, kas kļuva par neskaitāmu parodiju iedvesmas avotu.

Neraugoties uz nesaudzīgo kritiku, dziesma kļuva visai ienesīga. Kā aprīlī bija aprēķinājusi interneta vietne "Billboard.biz", Blekas ieņēmumi par dziesmas pārdošanu interneta veikalā "iTunes" un tās straumēšanu video koplietošanas vietnē "YouTube" veidoja aptuveni 27 000 ASV dolāru (13 392 latu) nedēļā.

Tomēr saistībā ar notiekošo tiesas procesu par autortiesību pārkāpumiem ar dziesmas producentu kompāniju "Ark Music Factory" Bleka bija spiesta dzēst savu hitu no "YouTube".


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu