«Nejaukais es 2» ir populārākā filma Latvijā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pat neskatoties uz karstajiem laika apstākļiem Latvijas kinoteātros aivadīta ļoti ražīga nedēļas nogale. Kā galvenais ražīguma iemesls, protams, ir bijusi animācijas filmas «Nejaukais es 2» («Despicable Me 2»). Starts padevies vairāk nekā izcils, jo savākti 16739 skatītāji, kas ir viens no šī gada izcilākajiem rezultātiem, ziņo «kinokino.lv».

Anotācija: Atcerieties nejauko Gru, kurš kopā ar savu palīgu armiju nozaga mēnesi? Viņš atgriezīsies animācijas filmā «Nejaukais es 2»! Tagad, kad Gru ir atstājis supernoziegumu plānošanu pagātnē, lai visu uzmanību veltītu Margo, Edītes un Agneses audzināšanai, Dr. Nefario un dzelteno palīdžu armijai ir ļoti daudz brīva laika.

Solīdi startējis arī grāvējs «Pacific Rim: Uzbrukums Zemei» («Pacific Rim»). To noskatījušies 3050 cilvēki, kas pat nedaudz pārspēj izteiktās prognozes.

Anotācija: Kad no okeāna dzīlēm iznirst briesmīgu monstru leģions - Kaijū, aizsākas nebeidzams karš, kurš prasa miljoniem cilvēku dzīvības un izsūc cilvēces resursus. Cīņai ar Kaijū tiek radīti īpaši ieroči - milzu roboti jēgeri, kurus sinhroni vada divi piloti ar neironu saitē saslēgtiem prātiem. Tomēr arī jēgeri izrādās bezspēcīgi nežēlīgā leģiona priekšā.

Trešajā vietā atrodas vēl viena vērienīga filma, proti, «Pasaules karš Z» («World War Z») ar Bredu Pitu (Brad Pitt) galvenajā lomā. Līdzīgi kā citviet pasaulē, arī Latvijā filma turpina uzrādīt negaidīti labas sekmes. Šoreiz pārdotas 1877 biļetes, bet to kopskaits pārsniedz 25 tūkstošus. Ar vien ticamāk šķiet tas, ka filma būs atrodama starp gada 20 populārākajām Latvijā.

Uz ceturto vietu noslīdējis «Lone Ranger» («Vientuļais reindžers»). To noskatījušies 1923 cilvēki, bet kopējais skatītāju skaits jau pārsniedzis 10 tūkstošus.

Piecinieku noslēdz joprojām aktuālais piedzīvojumu trilleris «Krāpšanas ilūzija» («Now You See Me»). Jau piekto nedēļas nogali pēc kārtas to noskatījušies vairāk par 1000 skatītājiem, šoreiz 1199. Kopējais skatītāju skaits strauji tuvojas 30 tūkstošiem, bet pati filma Latvijas gada top divdesmitniekam.

www.kinokino.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu