«Vientuļais reindžers» kļūst par mierīgas nedēļas līderi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai arī pasaulē lielbudžeta filmai «Lone Ranger» («Vientuļais reindžers») nav īsti veicies, Latvijas kinoteātros šonedēļ tā bijusi populārākā filma, ziņo «kinokino.lv».

Kopumā siltā laika un Dziesmu svētku kulminācijas dēļ Latvijā aizvadīta salīdzinoši pieticīga nedēļas nogale. Šajos apstākļos par apmeklētāko filmu kļuvusi «Vientuļais reindžers» ar 4475 pārdotām biļetēm. Der gan atgādināt, ka šis rezultāts sakrājies piecu dienu laikā, tāpēc nav uzskatāms par īpaši veiksmīgu startu.

www.kinokino.lv

Filmas uzņemšanas izmaksas lēstas ap 225 miljoniem ASV dolāru (122 miljoniem latu).

Filmu veidojis producents Džerijs Brukheimers un režisors Gors Verbinskis, bet galveno lomu spēlē aktieris Džonijs Deps: tas pats trijnieks, kas radīja ārkārtīgi populāro franšīzi «Pirates of the Caribbean» («Karību jūras pirāti»).

«Vientuļais reindžers» ir jauna versija 30. gadu radioraidījumam un 50. gadu teleseriālam ar tādu pašu nosaukumu. Džonu Rīdu tajā spēlē aktieris Ārmijs Hammers, taču uzmanības centrā šoreiz ir viņa palīgs - indiānis Tonto, ko atveido Deps.

Otro vietu topā ieņem grāvējs «Pasaules karš Z» («World War Z») ar Bredu Pitu (Brad Pitt) galvenajā lomā un ar 2772 skatītājiem. Kopējais skatītāju skaits filmai īsā laikā jau pārsniedzis 20 tūkstošus.

Trešo vietu saglabā vispasaules «negaidītais hits» «Krāpšanas ilūzija» («Now You See Me»). Šoreiz to noskatījušies 1575 cilvēki, bet kopskaits šonedēļ pārsniegs 25 tūkstošus.

Ceturto vietu ieņem animācijas filma «Apslēptās karaļvalsts sargi» («Epic») (sestā nedēļas nogale uz ekrāniem, kas ir ilgākais laiks starp pirmā piecnieka filmām). Pārdotas 1007 biļetes, bet kopumā filmu Latvijā noskatījušies jau teju 35 tūkstoši cilvēku.

Piecnieku noslēdz jaunā komēdija «Gals klāt!» («This Is the End!»). Filmas starts nav padevies tik labs kā gaidīts un savākti 962 skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu