ASV dominē "Vāģi 2" un "Sliktā skolotāja"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē uz ekrāniem Ziemeļamerikā iznāca divi spēcīgi jaunumi - animācijas filma "Vāģi 2" ("Cars 2") un komēdija "Sliktā skolotāja" ("Bad Teacher"). Abas filmas Ziemeļamerikas kinoteātros arī iekarojušas pirmās divas vietas, ziņo ārvalstu prese.

"Pixar Animation" animācijas filma "Vāģi 2" pirmajā nedēļā nopelnījusi 68 miljonus dolāru un ir jau piecpadsmitā "Pixar" filma kopš 1995.gada "Rotaļlietu stāsta" ("Toy Story"), kas iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus.

Citviet pasaulē "Vāģi 2" nopelnījuši 42,9 miljonus (9,3 Krievijā, 8,1 Meksikā un 7,6 Brazīlijā), kopsummā pirmajā nedēļā iekasējot gandrīz 111 miljonus dolāru. Atgādinām, ka 2006.gadā "Vāģu" pirmā filma pirmajā nedēļā Ziemeļamerikā nopelnīja 60 miljonus.

Otrs nedēļas jaunums ir viena no vasaras sezonas gaidītākajām komēdijām – "Sliktā skolotāja". Filmā galvenās lomas atveido Kamerona Diaza (Cameron Diaz) un viņas bijušais sirdsdraugs Džastins Timberleiks. "Sony Pictures" lente pirmajā nedēļā nopelnījusi 31 miljonu.

Foto: publicitātes

Kopējais ieņēmumu līmenis nedēļas nogalē bijis par 6% augstāks nekā tajā pašā laika posmā pirms gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu