Līems Nīsons noslēdzis 20 miljonu dolāru līgumu par «Taken» (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Īru aktieris Līems Nīsons piekritis filmēties franšīzes «Taken» («Nolaupītā») trešajā daļā par 20 miljoniem ASV dolāru (10,7 miljoniem latu).

Pēc «Nolaupītā 2» iznākšanas pagājušā gada oktobrī Nīsons prognozēja, ka tas būšot asa sižeta filmu franšīzes gals. Taču saskaņā ar kino portāla «Deadline» informāciju aktieris «ir darījuma slēgšanas beigu fāzē».

2008.gada izlaistajā filmā «Nolaupītā» Nīsons spēlēja izbijušu Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģentu, kuram nolaupīta meita. Filma pārsteidzošā kārtā kļuva par kases grāvēju un ieņēma vairāk nekā 226 miljonus dolāru (121 miljonu latu), kā arī

padarīja Nīsonu par spraiga sižeta filmu zvaigzni.

Savukārt pērn iznākušajā otrajā daļā Nīsona varonis bija nolaupīts, bet viņu glābt devās meita. Tā kļuva vēl populārāka par pirmo filmu, nopelnot vairāk nekā 376 miljonus dolāru (201,5 miljonus latu).

Filmas «Nolaupītā 3» uzņemšana sāksies nākamā gada februārī, vēsta «Deadline»

Kinostudija «20th Century Fox» patlaban ved sarunas ar aktrisēm Megiju Greisu un Famki Jensenu, kuras tēloja iepriekšējās daļās.

Režisors vēl nav izvēlēts, taču darbs pie Lika Besona un Roberta Marka Kamena scenārija jau tuvojas noslēgumam.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu