«Ugunsgrēka» fināls - jau atkal tiek izjauktas kāzas! (162)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Īsi pirms Jāņiem, 20.06., tautā iemīļotā seriāla «Ugunsgrēks» skatītāji gaidīja pēdējo - devītās sezonas sēriju, lai uzzinātu, vai Leons beidzot apprecēs Elizabeti un vai kāzas jau atkal kāds ļaundaris neizjauks. Lai gan paredzamākais kāzu nelabvēlis Cēzars tiek veiksmīgi novākts no ceļa, uzrodas kāda dāma, kura saka: «Pagaidiet!»

Viss sākas kā jau pasakā

Sērija sākas ar romantisku Elizabetes un Leona deju numuriņā: abi nevar sagaidīt īpašo mirkli - tikt vīra un sievas kārtā! Arī Ziemelis beidzot devis savu tēva svētību, un visi ir laimīgi! Vienīgie, kuri netika uz kāzām, bija Donāts un Helēna, kuriem bija jādodas uz Maldivu salām, taču viņi steidza mīļākos apsveikt jau pirms kāzu ceremonijas. Pat Vadims, kurš netika aicināts uz kāzām, nekaunīgi dodas sveikt savu Ļoņu. Pat Kiska (Jevgēnija), lai gan ar zilu aci un pieķerta gultā ar Vadimu, šķiet, vēl patīk Fēliksam, kurš arī brāļa kāzās sēž kā štiks ar zilu aci! Laikam te jaunajā sezonā būs «karstais pārītis» - sit, tātad mīl!

Šķiet, ka kāzās beidzot viss izdosies, jo arī nevēlamās personas - Ramona un Daniels izlemj neierasties uz ceremoniju...

Foto: Ekrānšāviņš

Ģimenes drāmā sauss no ūdens izlien Daniels

Signe dusmojas uz Luīzi, ka viņa izstāstīja Ramonai taisnību, tomēr beigās viņas salabst. Arī ar Danielu viņa nevēlas vairs tikties, jo viņš viņu neaizstāvēja, kad Ramona ar pletni viņai iesita pa seju. Ramonai nav atmaigusi sirds, un viņa necieš Signi ne acu galā, nosaucot viņu par padauzu un aizliedzot viņai viņu saukt par māti. Arī Daniels top nikns, kad nejauši izdzird Signes patiesos nodomus - atklāt viņa neuzticīgo dabu. Daniels turpina pielīst Ramonai, tomēr Ramona nav salaužama. Un

Daniels izspēlē savu pēdējo kārti - bildina viņu!

Un viss top piedots ar kaislīgu skūpstu...

Foto: Ekrānšāviņš

Cēzara neveiksmīgais uzbrukums un baskāje - svešiniece

Pēc sērijā redzētā Cēzara mēģinājuma uzbrukt jaunajam pārim, tiešām viss top skaidrs par viņa garīgajām veselības problēmām. Tomēr ideāli šo mirkli izmanto Vadims, kurš tā vien alkst Leona piedošanas, - neko nedarot, viņš visu pēkšņi kontrolē un kāzu ceremonija var turpināties! Un tad, kad liekas, nu jau vairs nekādi draudi nav gaidāmi, - kadrā redzam skrienošu baskājainu sievieti, kuras seja noslēpumaini tīta lakatā. Viņa sauc: «Pagaidiet!» brīdī, kad mācītājs jautā par viesu iebildumiem pret šīm laulībām.

Zenta šo sievieti nosauc par «Žēlīgo Dievu», bet Fēlikss tik nosaka: «Dritvai Jēzīt...»

Lūk, arī skatītājiem mīkla - kas viņa ir?

Foto: Ekrānšāviņš no video

Varbūt Leonam vienkārši neprecēties?

Reiz jau presē izskanēja, ka Leona liktenis ir «Ekstrasensu cīņu» cienīgs, lai tā dalībnieki censtos atklāt šo nelaimju cēloni - noņemtu lāstu vai atbrīvotu no sliktās karmas. Patiesi, kā gan neveicas viņam mīlas frontē - viena mīļotā sajūk prātā, cita topošā sieva cieš negadījumā (uzsprāgst) pie altāra, vēl kāda iecerētā pati pakaras, un tagad arī ar Elizabeti kāzas tiek izjauktas! Ja ticam ļaunajai acij vai lāstam, varbūt jābeidz tās kāzas rīkot un viss notiks gludi? Tomēr, kā saka paši aktieri - kāzas ir būtisks seriāla atskaites punkts. «Mēs dzīvojam no kāzām līdz kāzām. Tas ir pats interesantākais, kas notiek pa vidu,» stāsta Gunāra lomas atveidotājs Egils Melnbārdis.

«Ugunsgrēka» tvīti: apsveikumi, salīdzinājums ar «Troņu spēlēm»

Seriāla laikā skatītāji varēja arī tvītot apsveikumus Leonam un Elizabetei, kas aktīvi tika arī darīts! Pēc tvītiem spriežot, šai sērijai gaidāms liels reitings, jo to skatījās pat tie, kuri ikdienā neseko līdzi seriāla gaitām. Daudzi seriālu salīdzināja ar pasaulslavenajām «Troņu spēlēm» - ar humoru piebilstot, ka Cēzars gatavojas uz «Red Wedding» - kas apzīmē pasaules slavenā seriāla «asiņaināko» sēriju.

Komentāri (162)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu