Ventspilī itāļu mūziķis Cukero (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar, 18.jūnijā, Ventspils Olimpiskā centra hallē sava jaunā albuma «La Session Cubana» pasaules tūres laikā klausītājiem uzstāsies vairākkārtējs «World Music Awards» un «Grammy» balvu ieguvējs, itāļu mūziķis Cukero (Zucchero), informē koncerta rīkotāju SIA «Kurzemes filharmonija» pārstāvji.

Mūziķa jaunais albums «La Session Cubana» ierakstīts 2012.gadā Havanā, un tajā dzirdamā mūzika tapusi sadarbībā ar vairākiem pazīstamiem Kubas mūziķiem.

Albumā ietvertas septiņas jaunas kompozīcijas, kā arī plaši zināmi Cukero hiti, piemēram, «Baila», «Un Kilo» un citi, kas šoreiz ierakstīti jaunā apdarē. Pats mūziķis savu jauno albumu raksturo kā muzikālu ceļojumu no Ņūorleānas uz Kubu, pa ceļam iegriežoties arī Meksikā, kur latīņu un kubiešu ritmi sakausēti vienā veselumā.

Savas karjeras laikā mūziķis pārdevis vairāk nekā 40 miljonus ierakstu kopiju, koncertējis uz pasaules prestižākajām skatuvēm, dziedājis kopā ar tādām mūzikas ikonām kā Stings, Bono, Eltons Džons, Lučāno Pavaroti, Stīvijs Vonders un citiem.

Mūziķis Rīgā uzstājies 2012. gadā.

Biļetes uz Ventspilī gaidāmo koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Koncerts Ventspils Olimpiskā centra hallē sāksies plkst.20.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu