Stārs: bītli būtu atkalapvienojušies, ja visi būtu palikuši dzīvi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Bītlu» bundzinieks Ringo Stārs (Ringo Starr) uzskata, ka leģendārā popgrupa būtu atkalapvienojusies, ja vien visi tās dalībnieki būtu palikuši dzīvi.

Pēc «The Beatles» izjukšanas 1970.gadā Stārs un viņa agrākais grupas biedrs Pols Makartnijs (Paul McCartney) kļuva par veiksmīgiem mūziķiem. Taču viņš uzskata, ka visi četri «bītli» būtu atkal sanākuši kopā, ja neviens no tiem nebūtu miris.

Kā zināms, 1980.gadā Ņujorkā nošāva Džonu Lenonu. Savukārt Džordžs Harisons 2001.gadā nomira no plaušu vēža.

Jautāts, vai «bītli» mūsdienās apvienotos, ja tas būtu iespējams, Stārs atbildēja: «Manuprāt, jā, mēs to darītu.»

«Pols joprojām spēlē ar savu grupu, es to daru ar manējo, un Džons tāpat būtu rīkojies ar savējo. Vienīgi Džordžam ne pārāk patika koncertēšana, tāpēc par viņu neesmu drošs. Bet kas to lai zina, arī tas būtu varējis notikt,» viņš uzskata.

Ringo Stārs, kas pēc «The Beatles» izjukšanas piedzīvojis veiksmīgu un dinamisku dziedātāja, komponista, bundzinieka un aktiera karjeru, joprojām ir viens no pazīstamākajiem mūziķiem pasaulē un turpina spēlēt nozīmīgu lomu modernajā mūzikā. Gan Ringo solo daiļrade, gan dziesmas, kuras viņš sacerējis, darbojoties grupā «The Beatles», ir viņa pozitīvās personības caurstrāvotas. Ringo sirsnība un lieliskā humora izjūta atbalsojas tādās dziesmās kā «With A Little Help From My Friends», «Yellow Submarine», «It Don’t Come Easy», «Octopus Garden» un virknē citu.

Atgādinām, ka 2011. gada 14. jūnijā Ringo kopā ar «All Starr Band» uzstājās «Arēnā Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu