Gaidītākās TV kāzas: Leons un Elizabete (59)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Latvijas skatītākā seriāla «UgunsGrēks» galveno varoņu – Leona un Elizabetes – kāzu dienas datums beidzot ir nolikts. Viesnīcu pārņems īsts svētku drudzis, jo tūlīt, tūlīt notiks tas, ko gaida visi Latvijas skatītāji. Kļūstiet par «UgunsGrēka» skaistākā notikuma aculieciniekiem šīs sezonas noslēguma sērijā 20.jūnijā 20:20 kanālā TV3.

Jau 20.jūnijā notiks seriāla UgunsGrēks galveno varoņu – Elizabetes un Leona - laulību ceremonija Bīriņu pils lapenē! Īpašais un krāšņais notikums iepriecinās visus seriāla cienītājus, jo tie

nepacietīgi vērojuši abu varoņu attiecības vairāk nekā četras sezonas.

Abu varoņu attiecības aizsākās 4.sezonā, kad Elizabete ieradās Pētersonu viesnīcā un kļuva par Leona meitas Ievas mājskolotāju. Līdz pat šai sezonai abu attiecības bija gan ērkšķiem caurvītas, gan rožlapiņām kaisītas. Teju visi seriāla varoņi parūpējās, lai viņu starpā netrūktu intrigas, kaislības, strīdu un šokējošu brīžu.

Foto: TV3

Elizabetes lomas atveidotāja Maija Doveika atzīst: «Šajos gados kopā ar Leonu bija tik daudz kas izdzīvots, ka,

stāvot Bīriņu pils lapenē, mācītāja priekšā, iestājās apjukums – vai esmu dzīvē

vai seriālā!» Savukārt Leons jeb aktieris Ģirts Ķesteris piebilst: «Leons bija pelnījis būt laimīgs!»

Seriāla varoņi būs parūpējušies, lai kāzu diena 20.jūnijā būtu balta, skaista un pārsteigumiem bagāta. Visi Latvijas skatītāji varēs vērot, kā Elizabete greznā, baltā kleitā zem rokas savam tēvam, advokātam Jānim Ziemelim dosies pie altāra, kur viņu satraukts gaidīs Leons. Viņiem pa priekšu dosies Elizabetes dēliņš Augusts ar draudzeni Ritu. Un, protams, kā gan bez viesiem! Būs sapulcējušies visi seriāla varoņi – Mildiņa, Mieriņš, Signe un Olafs, arī Leona dvīņubrālis Fēlikss, kurš uz kāzām būs ieradies ar zilu aci. Diez par ko viņš to izpelnījies?! Viss atklāsies seriāla noslēguma sērijā!

Vērojiet gada gaidītākās kāzas seriālā UgunsGrēks jau 20.jūnijā 20:20 kanālā TV3

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu