«Paģiras III» izraujas vadībā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Par pirmo vietu Latvijas kinoteātros pēdējās nedēļas griezumā izvērtusies samērā sīva cīņa, no kuras kā uzvarētāja iznāca komēdija «Paģiras III» («The Hangover Part III»), ziņo «kinokino.lv».

Ziemeļamerikā «Paģiras III» tika uzņemtas bez lielas intereses, taču Latvijā situācija ir savādāka, jo pirmajā nedēļas nogalē ir savākti 8080 skatītāju, kas ir ļoti līdzīgs rezultāts ar otrās daļas iespēto. Teicams starts!

Otro vietu, atpaliekot pavisam nedaudz, ieņem animācijas filma «Epic» («Apslēptās karaļvalsts sargi»), kuru noskatījušies 7713 cilvēki. Rezultāts ir zemāks par gaidīto, bet te noteikti savu iespaidu atstāja karstais laiks. Vecāki vairāk izvēlējās savus bērnus brīvdienās vest pie dabas, nevis uz kinoteātri. Filmas režisors ir Kriss Vedžs (Chris Wedge), kas savulaik režisējis arī multfilmas «Ice Age» (2002) un «Robots» (2005).

Uz trešo vietu noslīdējis «Ātrs un bez žēlastības 6» («Fast and the Furious 6»). Piepalīdzot laika apstākļiem, filmu noskatījušies vien 3576 cilvēki, taču kopējais skatītāju skaits nu jau pārsniedzis 25 tūkstošus.

Vēl viena solīda nedēļas nogale padevusies režisora Baza Lurmena («Mulenrūža», «Austrālija», «Romeo un Džuljeta») jaunākajai filmai «Lielais Getsbijs» («The Great Gatsby»). Šoreiz pārdotas 1853 biļetes, bet kopskaits nu jau strauji tuvojas 20 tūkstošiem.

Pirmo piecnieku noslēdz grāvējs «Dzelzs vīrs 3» («Iron Man 3»). Savā piektajā nedēļas nogalē uz ekrāniem tā spējusi uzrunāt 664 skatītājus. Pavisam droši var apgalvot, ka filmas būs atrodama starp šā gada divdesmit populārākajām Latvijā.

www.kinokino.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu