Ar Māra Briežkalna kvintetu atklās «Origo Summer Stage» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 6.jūnijā, jau ceturto gadu pie tirdzniecības centra «Origo» tiks atklāta «Origo Summer Stage» skatuve, kuru šovasar kā pirmie ieskandinās Māra Briežkalna kvinteta mūziķi.

Vasaras skatuvi plkst.17 atklās Māra Briežkalna kvintets, kurā muzicē pazīstamie mūziķi Intars Busulis, Gints Pabērzs, Viktors Ritovs, Edvīns Ozols un Raimonds Macats, savukārt jau plkst.19 uz skatuves uzstāsies grupa «Komla» no Lielbritānijas, informē «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

Jau nākamajā dienā pēc atklāšanas koncerta uz «Origo Summer Stage» uzstāsies Jolanta Gulbe un Deniss Paškevičs ar pasaules mūzikas programmu «Birds & Flowers».

«Origo Summer Stage» visas vasaras garumā piedāvās sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus, piemēram, «Rīgas ritmus», «Saulkrasti Jazz» un citus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu