TOP 8: bērnu aizsardzības dienas ceļvedis (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Bērnu aizsardzības diena, 1.jūnijs, rosina padomāt par ģimenes pamatvērtībām un par mūsu atvasēm. Tieši tāpēc, lai mudinātu ģimenes pavadīt laiku kopā, pilsētas piedāvā daudz dažādu pasākumu, kas organizēti tieši bērniem par godu! Lai izdevusies jums šī ģimenes diena!

Kalnciema kvartālā: Kazāks, priekšā lasītāji, slēpņošana, milzu ziepju burbuļi

Foto: publicitātes

Dzegužkalnā: koncerts un dejas kopā ar zaķi

Dzegužkalnā - programma, kas priecē ne tikai dalībniekus, bet visus rīdziniekus un viesus. Svētku koncertā piedalās jauniešu deju kolektīvi «Latve» un «Dejotprieks», Rīgas 41. vidusskolas un Iļģuciema vidusskolas deju kolektīvi. Bērnu deju kolektīvi «Pasaciņa» un «Kurzemīte», kā arī bērnu un jauniešu vokālie ansambļi. Jautro koncertu vada bērnu draugs Zaķis. Uz svētkiem Dzegužkalna estrādē ielūdz Iļģuciema kultūras centrs.

Šajā pašā dienā bērni gaidīti arī Rīgas muzejos

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes


Sportiskajiem: «Iebrauc vasarā kopā ar Getto Games»

Foto: publicitātes

Botāniskajā dārzā: rododendru burvība un koncerts bērniem

Maija nogales un jūnija pirmās dienas ir pats krāšņākais rododendru ziedēšanas laiks Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā. Visi rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti steigt apskatīt skaisti ziedošos augus. Starptautiskajā Bērnu aizsardzības dienā, 1.jūnijā, no plkst. 11:00 dārzā dejos bērnu deju pulciņa «Sprīdītis» dalībnieki.

Makšķerēšanas sacensības Lucavsalā

Foto: Flickr.com/usace

Bezmaksas animācijas filmas seanss kinoteātrī «Cinamon»

Foto: publicitātes

TV: Bērnu mūzikas festivālā «Izlaidums Brīnumskapī»

Foto: publicitātes

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu