«Instrumenti» novembrī rīkos jaunā albuma papildkoncertus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ņemot vērā to, ka diennakts laikā izpirktas visas biļetes uz 21.novembrī koncertzālē «Palladium» gaidāmo grupas «Instrumenti» otrā studijas albuma prezentācijas koncertu, grupa nolēmusi rīkot divus papildkoncertus. Grupas jaunā albuma «Procrastination» papildkoncerti «Palladium» koncertzālē notiks 22.novembrī un 23.novembrī, un biļetes uz tiem var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Grupas jaunajā albumā «Procrastination» ir iekļautas 11 jaunas dziesmas. Visas dziesmas tapušas Rīgā, grupas studijā «Tru Music Studio», cieši sadarbojoties ar Gati Zaķi, kurš piedalījies albuma tapšanā gan kā dziesmu līdzautors, gan arī producents.

Jaunā albuma tituldziesmas «Procrastination» līdzautors ir pianists Vestards Šimkus.

Albuma pirmais singls «Don’t Hold Onto Me» kopā ar video tika prezentēts marta vidū. Videoklipa režisors ir Uģis Olte, bet ar otro albuma singlu un video «Heartcore» grupa savus klausītājus iepazīstināja aprīļa beigās. «Heartcore» video klipa autors ir Indriķis Ģelzis.

Grupas otrā studijas albuma māksliniecisko noformējumu veidojis Reinis Pētersons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu