Malmē noskaidro labāko eirodziesmu (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovakar Zviedrijā, Malmē norisinās Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls. Diemžēl arī šogad, jau piekto gadu pēc kārtas, bez Latvijas līdzdalības. Konkursa finālu LTV tiešraidē no plkst. 22 komentēs Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeisters, bet Latvijas balsojuma rezultātus paziņos Anmary.

No abiem pusfināliem Eirovīzijas dziesmu konkursa finālam kvalificējās 20 valstis ‒ Ungārija, Azerbaidžāna, Gruzija, Rumānija, Norvēģija, Islande, Armēnija, Somija, Malta, Grieķija, Moldova, Īrija, Baltkrievija, Dānija, Krievija, Beļģija, Ukraina, Nīderlande un kaimiņvalstis Lietuva un Igaunija.

Finālā automātiski startēs Vācija, Francija, Lielbritānija, Spānija, Itālija, kā arī Zviedrija.

Latvijas iedzīvotāji varēs balsot konkursa finālā, kas notiks sestdienas vakarā un būs skatāms tiešraidē kanālā LTV1 un «www.ltv.lv» internetā. Balsot 18.maijā varēs gan ar telefona zvaniem, gan īsziņām. Maksa gan par zvanu, gan īsziņu būs 30 santīmu.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu