Fotoreportāža: Miera ielas Vasarsvētki (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien Miera ielā no plkst.11 līdz 23 norisinās radošā kvartāla «Miera ielas republika» rīkotais pilsētas festivāls «Miera ielas Vasarsvētki», kas posmā no Brīvības ielas līdz Rīgas pilsētas dzemdību namam ar dažādām aktivitātēm notiek jau otro gadu. Kā novēroja TVNET ielu ar radošu un pozitīvu gaisotni šodien piepilda dažādi interesanti kultūras un izklaides notikumi.

Teātra mīļotājus svētku laikā priecē izrādes uz brīvdabas skatuves, savukārt kino cienītāji var baudīt Latvijā tapušo filmu programmu, par ko parūpējies starptautiskais īsfilmu festivāls «2Annas», studijas «AVE», «Urga» un «Atomart».

Par muzikālām izklaidēm svētku laikā uz brīvdabas skatuves gādā dažādu žanru izpildītāji.

Vizuālo mākslu un dizainu popularizē Miera ielas veikaliņi un mākslinieku darbnīcas.

Aktīvās atpūtas cienītājus gaida «Rīgas Velo Fixed Mini Race» šķēršļu velotrase, kā arī «Piens velo» treks. Pasākuma laikā darbojas arī Rīgas Veloservisa mazais velo traumpunkts, savukārt Ceļu satiksmes drošības direkcijas pagalmā notiek velosipēdu reģistrācija un citas ar velo saistītas aktivitātes.

«Miera ielas Vasarsvētki» ir kļuvuši par jaunu tradīciju Miera ielā, kur valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu