"Fox News" kļūdaini paziņo, ka "miris Obama bin Ladens"

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

ASV telekanāls "Fox News" pirmdienas naktī, steidzoties pasaulei paziņot par ASV militāro operāciju Pakistānā, kuras laikā tika nogalināts starptautiskā teroristu tīkla "Al Qaeda" vadītājs Osama bin Ladens, kļūdaini titros uzrakstīja, ka "miris Obama bin Ladens", sajaucot teroristu līdera vārdu ar ASV prezidenta Baraka Obamas uzvārdu.

Kļūdījās ne tikai "Fox News" titru autors, bet arī diktors, kurš, piesakot sižetu, norādīja, ka "prezidents Obama ir miris", bet tūlīt pēc tam teikto laboja, uzsverot, ka runa ir par bin Ladenu.

"Fox News" ir izplatījis atvainošanos, kurā gan kanāls cenšas aizstāvēt savu darbinieku misēkli, skaidrojot, ka vārdu līdzības dēļ šādi kļūdījušies arī vairāki citi mediji, tostarp telekanāls CNN.

Starptautiskā teroristu tīkla "Al Qaeda" vadītājs Osama bin Ladens svētdien tika nogalināts apšaudē ar ASV spēkiem kādā privātmājā Abotabadas pilsētā pie Pakistānas galvaspilsētas Islāmabadas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu