«PeR» notiek pirmais mēģinājums Malmē (18)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Latvijas pārstāvjiem Eirovīzijā grupai «PeR» šodien notiks pirmais mēģinājums uz lielās Eirovīzijas skatuves Malmē, iepriekš informēja Latvijas Televīzijas pārstāve projekta vadītāja Zita Kaminska. Grupa «PeR» par savām izredzēm Eirovīzijā ir optimistiska – tā uz starptautisko dziesmu konkursu brauc pēc uzvaras. Latvijai pēdējos gadus nav izdevies izkļūt pat no pusfināla.

«Mēs ejam ar vienu vienīgu mērķi – uzvarēt. Mums nav mērķa tikt ārā no pusfināla. Nu nesanāks, balsotāji paši vainīgi, bet mēs ejam ar mērķi, lai nākamgad Eirovīzija notiktu Latvijā,» sacīja grupas dalībnieks Ralfs Eilands.

Eirovīzijas projekta vadītāja Zita Kaminska teica, ka šogad grupai numuru palīdzējusi veidot zviedru horeogrāfe Adriene Abjorna (Adrienne Åbjörna). Grupa lēkāšot kā sienāži, kā to darījuši līdz šim, bet ieviestas arī dažas organizētas kustības. Tērpi būs tie paši, kas nacionālajā atlasē, jo par tiem saņemti komplimenti.

Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls notiks 18.maijā. Latvija startēs otrajā pusfinālā 16.maijā ar pirmo kārtas numuru. Abi pusfināli un fināls tiešraidē būs redzami Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā.

Latvijas Televīzijā tiešraides no Malmes komentēs Valters Frīdenbergs un Kaža, bet fināla balsojuma rezultātus paziņos Anmary, kas Latviju konkursā pārstāvēja pērn.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu