«Instrumenti» izziņo albuma nosaukumu un dāvina singlu (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju duets «Instrumenti» klausītājiem dāvina savu svaigāko singlu «Heartcore» un piedāvā iespēju iegūt ielūgumus uz jaunā albuma «Procrastination» atklāšanas svētkiem «Palladium» koncertzālē 21.maijā, uz kuru ieejas biļetes tirgotas netiks, informē grupas menedžments.

48 stundas, sākot no plkst. 9:30, tikai «InstrumentU» mājas lapā - www.instrumenti.in/heartcore (skat. resursus) būs iespēja lejupielādēt singlu «Heartcore» mp3 formātā, noskatīties jauno video, kā arī pieteikties iespējai iegūt ielūgumu uz «Instrumenti» albuma prezentācijas pasākumu, kas notiks 21. maijā.

www.instrumenti.in/heartcore

Indriķis Ģelzis, «Heartcore» videoklipa režisors, komentējot video ideju, stāsta: «Noklausoties «Heartcore» kompozīciju un pārdomājot saturisko vēstījumu, man radās interesants jautājums, kas kļuva par šĀ videodarba vadlīniju, - kas notiktu, ja dziesmas izpildītājus ievietotu horizontā, kuru viņi uzlūko?»

Amerikāņu mūzikas žurnāls «Filter Magazine» iekļāvis «InstrumentU» jaunāko singlu «Heartcore» 15 dziesmu izlasē, kas visu maiju tiks atskaņota «Landmark Theatres» ķēžu kinoteātros 21 ASV pilsētā, sasniedzot 2,9 miljonu klausītāju.

«Procrastination»
«Procrastination» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu