«Daft Punk» pirmo reizi iekaro UKtop40 (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Franču elektroniskās mūzikas dueta «Daft Punk» jaunais singls «Get Lucky» ar Farelu Viljamsu (Pharrell Williams) un Nailu Rodžersu (Nile Rodgers) pirmo reizi grupas karjerā nonācis Apvienotās Karalistes pieprasītāko singlu 1. vietā, ziņo ārvalstu prese.

Pagājušonedēļ, tikai 48 stundu laikā kopš publicēšanas tas bija uzšāvies līdz 3. vietai, taču šonedēļ sasniedzis 155 000 pārdotu kopiju skaitu, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company». Jāpiebilst, ka ilgi gaidītais «Daft Punk» albums «Random Access Memories» pašas grupas izdevniecībā «Daft Life» klajā nāks 21. maijā.

Pagājušās nedēļas līderi - Austrumlondonas deju mūzikas producenti «Rudimental» ar viegliem «drum'n'bass» ritmiem un melodisko dziesmu «Waiting All Night» noslīdējuši uz 2. vietu, savukārt amerikāņu hiphopa grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieks un producents «Will.i.am» kopā ar kanādiešu tīņu zvaigzni Džastinu Bīberu (Justin Bieber) kopdarbā «#ThatPower» - numur 3.

Tikmēr albumu konkurencē jau otro nedēļu pēc kārtas pirmajā vietā kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais albums «To Be Loved», kas atstājis aiz sevis Latvijā pabijušā dziesminieka Frenka Tērnera (Frank Turner) ierakstu «Tape Deck Heart».

«Will.i.am» ceturtais soloalbums «#willpower», kurā dzirdami tādi viesmūziķi kā Britnija Spīrsa (Britney Spears), Džastins Bībers (Justin Bieber), «Waka Flocka Flame», Lil Veins (Lil Wayne), Kriss Brauns (Chris Brown), Dāvids Geta (David Guetta) un Didijs (Diddy), šonedēļ numur 3. P!NK ar «Truth About Love» - 4., bet top5 noslēdz britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmais soloalbums «Our Version Of Events».

Franču rokgrupas «Phoenix» jaunais albums «Bankrupt» tikai 14. vietā.

Bijušais grupas «White Zombie» līderis Robs Zombijs (Rob Zombie) ar «Venomous Rat Regeneration Chamber» numur 33, bet hiphopa leģenda «Snoop Dogg», kas tagad sevi dēvē par «Snoop Lion», ar savu regeja plati «Reincarnation» tikai 34. vietā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu