«will.i.am» izdod ceturto soloalbumu, atzīst plaģiātu (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas «The Black Eyed Peas» dalībnieks un producents «Will.i.am» šonedēļ laiž klajā jaunu studijas albumu «#willpower», kurā dzirdami tādi viesmūziķi kā Britnija Spīrsa (Britney Spears), Džastins Bībers (Justin Bieber), «Waka Flocka Flame», Lil Veins (Lil Wayne), Kriss Brauns (Chris Brown), Dāvids Geta (David Guetta) un Didijs (Diddy).

«Will.i.am» jeb Viljamss Džeimss Adamss jaunākais arī atzinis, ka savas dziesmas «Let's Go» bītu izmantojis bez saskaņošanas ar tā autoriem «Arty & Mat Zo».

Viljamss intervijā radio «KIIS-FM» atzinis, ka izmantojis britu transmūzikas dīdžeja Mat Zo un krievu dīdžeja Artjoma Stoļarova aka Artsy dziesmas «Rebound» bītu bez atļaujas.

Pirms dažām dienām Artjoms īso blogu vietnē «Twitter» norādīja, ka «will.i.am» izmantojis samplu bez izdevniecības «Anjunabeats» atļaujas, taču Viljamss šo pārpratumu skaidrojis tikai šodien.

«Arty ir superīgs producents, un es sākotnēji sacerēju dziesmu uz oriģinālā «Rebound» bīta,» viņš stāsta. «Es sazinājos ar Arty un parādīju viņam dziesmu ar lūgumu, lai viņš mazliet pārveido oriģinālu, lai tas nebūtu tik identisks. Taču gada laikā tā arī palikām pie sākotnējās «Rebound» versijas un kaut kas notika ... cerams, ka mēs atrisināsim šo jautājumu.»

Tā nav pirmā reize, kad «will.i.am» apsūdzēts plaģiātismā. Talantu šova «The X Factor» tiesnese Tulisa Kontostavlosa sacīja, ka neesot saņēmusi no viņa honorāru par vārdu sacerēšanu dziesmas «Scream & Shout» demo versijai, ko galu galā izpildīja dziedātāja Britnija Spīrsa.

«will.i.am» iepriekšējais albums «Songs About Girls» klajā nāca 2007. gadā.

#willpower
#willpower Foto: Publicitātes foto

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu