Toms Krūzs nezaudē ķērienu arī ASV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdzīgi kā Latvijas kinoteātros, arī Ziemeļamerikā bez grūtībām pirmo vietu ieņēmusi «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunā filma «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā. Tuvākie sekotāji uzrādījuši prognozētos rezultātus.

«Aizmirstība» savā pirmajā nedēļas nogalē spējusi iekasēt 38,1 miljonu, kas vērtējams kā labs rezultāts. Filmai teicami panākumi ir arī ārpus Ziemeļamerikas, tāpēc par projekta veiksmi praktiski vairs nav nekādu šaubu.

Apraksts. Bijušais karavīrs tiek nosūtīts uz planētu, kur viņa ikdienas uzdevums ir patrulēt. Kāda negaidīta ceļotāja ierašanās raisa viņā šaubas par to, ko viņš zina par šo planētu, par savu misiju un par sevi pašu. Filmas skaņu celiņu radījusi franču elektroniskās mūzikas apvienība «M83».

Uz otro vietu noslīdējusi beisbolam veltītā filma «42». Tā iekasējusi 18 miljonus, kas arī atbilst izteiktajām prognozēm. Filma kopumā iekasējusi vairāk par 50 miljoniem pirmajās desmit dienās.

Trijnieku noslēdz viens no gada pirmās puses lielākajiem hitiem, animācija filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinoldss (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Šoreiz animācijas filma iekasējusi 9,5 miljonus, bet ieņēmumu globālā kopsumma stabili pārsniedz 400 miljonus.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu