Toms Krūzs Latvijā kotējas visaugstāk (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Animācijas filmas «Krūdi» («The Croods») dominēšana Latvijas kinoteātros ir pārtraukta, un pārliecinoši par skatītāko filmu kļuvusi «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunā filma «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā.

«Aizmirstībai» ir padevies vēl krietni labāks starts nekā prognozēts. To noskatījušies 7074 cilvēki, kas ir viens no gada iespaidīgākajiem rezultātiem. Saglabājoties labai apmeklētībai, filma var pacīnīties par vietu gada Top 20.

Anotācija. Bijušais karavīrs tiek nosūtīts uz planētu, kur viņa ikdienas uzdevums ir patrulēt. Kāda negaidīta ceļotāja ierašanās uz planētas raisa viņā šaubas par to, ko viņš zina par šo planētu, par savu misiju un par sevi pašu.

Filmas skaņu celiņu radījusi franču elektroniskās mūzikas apvienība M83.

Lai arī «Krūdi» ir pametuši pirmo vietu, tie joprojām ir ļoti populāri. Šoreiz pārdotas 5297 biļetes (iespaidīgs rezultāts ceturtajai nedēļas nogalei), bet kopējais apmeklētāju skaits šonedēļ pārsniegs 50 tūkstošus.

Vēl vienu solīdu nedēļas nogali aizvadījusi amerikāņu romantiskā piedzīvojumu filma «Klejotāja» («The Host»), kas uzņemta pēc vampīru sāgas «Krēsla» autores Stefānijas Meijeres romāna motīviem.. Tā savākusi 1395 skatītājus un ieņēmusi trešo vietu.

Ceturtajā vietā debitējis trilleris «Palīgā sauciens». Pārdotas 1219 biļetes.

Pirmo piecnieku, atpaliekot pavisam nedaudz, ieņem asa sižeta zinātniskā piedzīvojumu filma «G.I. Joe 2: Atmaksa» («G.I. Joe 2: Retaliation»). Savākti 1216 skatītāji, bet to kopskaits nu jau pārsniedz 12 tūkstošus.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu