Jaunās filmas izceļas Ziemeļamerikā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros divas jaunās filmas savā starpā sadalījušas topa augstākos pakāpienus, bet vēl viena solīda nedēļas nogale padevusies animācijas filmai «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage).

Par sporta drāmu popularitāti Ziemeļamerikā nav jāšaubās, un vēlreiz to lieliski apliecināja beisbolam veltītā filma «42». Tā iekasējusi 27,3 miljonus un ieņēmusi pārliecinošu pirmo vietu.

Ne tik labi veicās «Scary Movie 5» («Šausmenīte 5»). Filma iekasējusi 15,1 miljonu, un tas devis otro vietu, taču summa bijusi pārliecinoši zemākā starp visām franšīzes pārstāvēm.

Anotācija: Jauns laulāto pāris Dens un Džodija sāk pamanīt dīvainas parādības kopš brīža, kad atnes mājās no dzemdību nama savu jaundzimušo Īdenu. Kad Džodijas darbā un Dena karjerā pieaug problēmas un haoss, viņi saprot, ka ģimeni vajā ļauni dēmoni. Kopā ar daudziem sertificētiem speciālistiem, izmantojot neskaitāmas novērošanas kameras, viņi cenšas noskaidrot, kā atbrīvoties no šīm būtnēm, kamēr vēl nav par vēlu.

Latvijas kinoteātros no 26.04.2013.

Foto: publicitātes

Trešo vietu ieņem animācijas filma «Krūdi», kas pirmo trijnieku nepamet nu jau četras nedēļas pēc kārtas. Šoreiz iekasēti 13,2 miljoni, bet globālie ieņēmumi nu jau pietuvojušies 400 miljoniem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu