Liene Candy šokā par Tečeres nāvi (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dziedātāja Liene Candy bija šokēta, izlasot, ka viņsaulē aizgājusi pirmā jebkad ievēlētā premjerministre sieviete Mārgareta Tečere. Mūziķei šis nu jau vēstures tēls ir bijis paraugs - sieviete, ko apbrīnot un no kuras darbībām smelties iedvesmu un spēku.

Liene Candy ir redzējusi dokumentālo filmu par Mārgaretu Tečeri; pēc filmas noskatīšanās mūziķe saprata, ka tā ir sieviete, no kuras rīcības, personības smelties iedvesmu un spēku, ka viss ir iespējams, ja pietiek cīņasspara.

«Vārds Mārgareta Tečere man ir pazīstams jau no bērnības, pirmā sieviete premjerministre. Viena no zīmēm, ka sieviete spēj izdarīt tieši to pašu, ko vīrietis, ka dzimumam nav nozīmes,» stāsta Liene Candy.

Velkot paralēles ar sevi, Liene Candy saka, ka arī ir stingra rakstura cilvēks un nepadodas, iesākot kādu lietu. Ja viņa ko vēlas, tad ieliek visu savu enerģiju, vēlmi un kā tanks iet uz priekšu.

«Tečere nepieļāva tādu iespēju kā zaudējums, es speciāli neeju uz zaudējumu, daru visu, cik labi spēju, bet, ja gadās zaudēt, es to uztveru kā jaunu sākumu, neslīgstu depresijā, dzīve piedāvā daudz iespēju,» sevi salīdzinot ar Mārgaretu Tečeri, stāsta Liene Candy.

Liene Candy zina, ka Dzelzs lēdiju visi atcerēsies mūžam, un viņai kā sievietei ir prieks un lepnums, ka viņa ir dzīvojusi vienā laikā ar šo brīnišķīgo un spēcīgo būtni.

«Par kopīgajām īpašībām varu nosaukt cīņassparu, nepadošanos, spītību, visas nosauktās lietas parāda cilvēka raksturu,» skaidro Liene.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu