Latvijā jau trešo nedēļu topā «Krūdi» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ jau trešo nedēļu pēc kārtas ienesīgākās kinofilmas titulu Latvijā saglabājusi animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage)

Šoreiz to noskatījušies 5940 skatītāji, tādējādi popularitātes kritums bijis pavisam neliels. Kopumā pārdoti jau vairāk nekā 40 tūkstoši biļešu, un šobrīd «Krūdi» ir skatītākā 2013.gada filma Latvijā.

Filmas darbība notiek aizvēsturiskos laikos, kad tikpat aizvēsturiskas Krūdu ģimenes galva kopā ar ģimeni ir spiests pamest zemestrīces izpostīto dzīvesvietu un doties piedzīvojumiem bagātā ceļojumā.

Otro vietu saglabā asa sižeta zinātniskā piedzīvojumu filma «G.I. Joe 2: Atmaksa» («G.I. Joe 2: Retaliation»). Pārdotas 2364 biļetes. Šonedēļ kopējā apmeklētība pārliecinoši pārsniegs 10 tūkstošus.

Trešajā vietā debitējusi jaunā amerikāņu romantiskā piedzīvojumu filma «Klejotāja» («The Host»), kas uzņemta pēc vampīru sāgas «Krēsla» autores Stefānijas Meijeres romāna motīviem. Tā spējusi savākt 1959 skatītājus, kas pat ievērojami pārsniedz ekspertu izteiktās prognozes. Galvenajā lomā filmējusies 18 gadus vecā īru aktrise Sīrša Ronana, kuras kino pieredze ir desmit gadus ilga, turklāt arī viņa ir izpelnījusies vienu «Oskara» nomināciju (2008. gadā par lomu filmā «Atonement»).

Ceturto vietu ar 1401 skatītāju ieņem «X-cilvēku» režisora jaunākais darbs, 3D piedzīvojumu filma «Džeks milžu bende» («Jack The Giant Slayer»). Filmai bijis pavisam neliels apmeklētības kritums, tāpēc joprojām ir ļoti labas iespējas kopsummā savākt vismaz 10 tūkstošus skatītāju.

Pirmo piecnieku noslēdz Stīvena Soderberga trilleris «Blakusefekts» («Side Effects»). Šoreiz pārdotas 1364 biļetes, bet skatītāju kopskaits pirmajās desmit dienās ir ap pieciem tūkstošiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu