Ceļvedis: spilvenu kauja, Chinawoman, Miglā, Koru Kari u.c. (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē gaidāmi daudz muzikālu pasākumu - gan jubilejas koncerti, gan ārvalstu mākslinieki. Arī kino varam vērot vairākas pirmizrādes, tostarp Kannu kinofestivāla oficiālo konkursa filmu «Miglā», kura uzņemta Daugavpilī. Bet šova mīļotāji varēs uzzināt, kurš koris atgriezīsies «Koru karos 3».

Pirmā lielā spilvenu kauja Latvijā

Sestdien, 6. aprīlī, plkst. 14.00 pie tirdzniecības centra Spice Rīgā notiks pirmā lielā spilvenu kauja Latvijā. Šogad Rīgā pirmo reizi ar grandiozu spilvenu kauju tiks atzīmēta Starptautiskā spilvenu kauju diena. Kaujā būs iespējams piedalīties ikvienam interesentam, ņemot līdzi cīņai piemērotu spilvenu. Tāpat pasākuma laikā uz vietas tiks nodrošināta iespēja iegādāties pilnīgi jaunu spilvenu tikai par 99 santīmiem. Lai vairotu jautrību, dalībnieki tiek aicināti sestdien uz spilvenu kauju ierasties maskās un dažādos jautros tērpos, piemēram, pidžamās.Tiek prognozēts, ka Starptautisko spilvenu kauju dienu ar dažādiem pasākumiem un spilvenu cīņām šogad atzīmēs vairāk nekā 80 pasaules pilsētās.

Bērnu svētki Kalnciema ielā

6. aprīlī pl. 12.00 bērni gaidīti uz multfilmas «Diskotārpi» seansu.
Diskotārpi/ Disco Ormene, animāc. filma, 2008. 78’
Rež. Tomas Borks Nīlsens. Filma tiks rādīta ar sinhrono tulkojumu latviski.
Ieeja bez maksas. Būs arī PAPĪRA VEIDOŠANAS DARBNĪCA kopā ar mākslinieci Ilzi Dilāni no Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas papīra darbnīcas Cronquist. Papīra veidošana no papīra masas, kas sagatavota no džinsu biksēm, palagiem un lina auduma. Būs iespēja izmēģināt dažādas papīra virsmas dekorēšanas tehnikas. Darbnīca norisināsies galerijā 11.00-15.00, dalības maksa par materiāliem 1 Ls.

KONCERTI

«Nabaklab» uzstāsies Kanādas mūziķe «Chinawoman»

Foto: publicitātes

Šonedēļ «Latvijas jaunās mūzikas dienas 2013»

Foto: publicitātes

«Autobuss debesīs» sniegs 15 gadu jubilejas koncertus Latvijas pilsētās

Foto: publicitātes

IZRĀDES

LNO pēdējo reizi izrādīs baleta izrādi «Četras pasaules. Četras stihijas»

Foto: publicitātes

Liepājas teātris ar 3 izrādēm viesosies Valmierā

Foto: publicitātes

Nakts klusumu un mieru pārtrauc sievietes un vīrieša strīds. Atskan šāviens. Vai tiešām Katrīna Ivanovna krāpj savu vīru? Nepatiesi apvainota, viņa sāk darīt lietas, kurās vīrs viņu vainojis vēl pirms nozieguma izdarīšanas. Melodrāma par mīlestību un nodevību, par iedomām, bailēm un šaubām, kas dzīvo cilvēkā un ārda dvēseles mieru un harmoniju.

Lomās: Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Anda Albuže, Mārtiņš Kalita, Signe Ruicēna, Kaspars Gods, Edgars Pujāts, Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis un Gatis Maliks.

Komēdiju mīļotājiem 6.aprīlī plkst. 14:00 un 19:00 tiek piedāvāta komiska parodija «Atsaldētais» - savu versiju par to, kā dzīvo ebreji 21.gadsimtā, radījis režisors Dž.Dž.Džilindžers.

Kalmanu ģimene, gribēdama saņemt 3 miljonus, pieņems pie sevis Atsaldēto – cilvēku, kurš 1907. gadā iekļuvis kuģa avārijā un iesalis Antarktīdas ledū, lai tieši pēc 106 gadiem tiktu atrasts, atsaldēts un izrādītos, ka ir dzīvs! Taču pašam Atsaldētajam liekas, ka komā pavadījis vien kādu mēnesi, un Kalmanu ģimenes uzdevums ir šo mītu saglabāt, lai notiktu, kas notikdams.

Atsaldētā lomā – Egons Dombrovskis, pārējās lomās – Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Signe Ruicēna, Gatis Maliks, Anete Berķe, Leons Leščinskis, Kaspars Gods, Marģers Eglinskis, Laura Jeruma un Anda Albuže.

Foto: publicitātes

Iestudējums veidots dzejas teātra tradīcijā – ar Čaka daiļrades palīdzību atklāts gan dzejnieka dzīves gājums, gan sarežģītais mākslas darba radīšanas process, gan laikmets un latviešu tautas liktenis. Iestudējums tapis, aptverot lielu Čaka daiļrades daļu – dzeju, poēmas, stāstus, to visu papildina Imanta Kalniņa mūzika.

Pats Čaks darbojas arī izrādē – patiesībā četri Čaki, tādējādi atklājot skatītājiem dzejnieka daudzšķautņaino personību - Čaka lomās iejūtas Kaspars Kārkliņš, Viktors Ellers, Sandis Pēcis un Pēteris Lapiņš. Izrādē piedalās arī Inese Jurjāne, Leons Leščinskis, Anita Kvāla, Anda Albuže, Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis, Sigita Jevgļevska, Edgars Ozoliņš, Rolands Beķeris, Ilze Jura, Laura Jeruma, Madara Melne un Everita Pjata.

TV

KORU KAROS 3 atgriešanās koncerts

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

KINOTEĀTROS no 5.aprīļa

Uzņemšana/Admission (2013)

Žanrs: Komēdija, romantika

Foto: publicitātes

Movie 43 (2013)

Žanrs: Komēdija

Foto: publicitātes

Kā lode galvā/Bullet to the Head (2013)

Žanrs: Asa sižeta filma, detektīvfilma, trilleris

Foto: publicitātes

Miglā/Miglā (2013)

Žanrs: Drāma

Foto: publicitātes

Klejotāja/The Host (2013)

Žanrs: Asa sižeta filma, piedzīvojumu filma, romantika, fantastika, trilleris

Foto: publicitātes

PAR VĒL CITĀM IZKLAIDES IESPĒJĀM VAR UZZINĀT TVNET PASĀKUMU AFIŠĀ UN NOTIKUMU SADAĻĀ. KATRS LASĪTĀJS AICINĀTS KOMENTĀROS IETEIKT VĒL KĀDU PASĀKUMU VAI ATPŪTAS IESPĒJU ŠAJĀ NEDĒĻAS NOGALĒ!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu