Svētdienu vakari X-cilvēku rokās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

X-cilvēki ir asa sižeta aizraujoša filmu triloģija, kurā notikumi risinās netālā nākotnē – pasaulē dzīvo parasti cilvēki un tādi, kuriem piemīt īpašs X faktora gēns, kas tos pārvērš par mutantiem. Visās trīs filmas daļās tiek atklāta šī savdabīgā pasaule, cīņa cilvēku un mutantu starpā par varu, labā un ļaunā sastapšanās un daudz cita – tas viss piepildīts un papildināts ar īpašu spriedzi, aizraujošiem skatiem un negaidītiem pavērsieniem! Nu laiks iepazīt katru filmas daļu un tajā notiekošo tuvāk!

X-cilvēki

Netālā nākotnē bērni dzimst ar īpašu X faktoru gēnos, kas viņiem piešķir īpašas spējas un padara par mutantiem. Šai pašā laikā senators Roberts Kellijs rīko jaunu holokaustu, un viņam pretī stājas mutanti un viņu agrākie draugi – Ēriks Lenšers ar iesauku Magneto un profesors Čārlzs Havjers. Kamēr Havjers cenšas izbeigt naidu pret mutantiem mierīgā ceļā, Magneto mēģina stāvokli glābt ar ierīci, kas paātrina mutācijas procesus visos cilvēkos, lai visi būtu vienlīdzīgi. Lai apturētu Magneto, Havjers saaicina īpašus mutantus, ko dēvē par X-cilvēkiem. Tikmēr uzrodas divi noslēpumaini mutanti – varenais un agresīvais Logans bez pagātnes un jaunā Rouga. Viņu personiskie meklējumi liek viņu ceļiem krustoties ar Havjeru un Magneto, bet kādā nolūkā?

Filma veidota: ASV 2000.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men

Režisors: Braiens Singers (Bryan Singer)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Īens Makkelens (Ian McKellen), Famke Jansena (Famke Janssen), Hale Berija (Halle Berry) u.c.

X-cilvēki 2

Sabiedrība nekad nav pieņēmusi X-cilvēkus - ar pārdabiskām spējām apveltītus mutantus, taču vēl nekad viņi nav ienīsti un atstumti tik ļoti kā tagad.. Ir nogalināts valsts prezidents, un liekas, to paveicis kāds X-cilvēkiem līdzīgais. Supervaroņiem jāatrod slepkava savējo vidū, bet kā to izdarīt, ja dažādas organizācijas dara visu, lai mutantus kontrolētu un apspiestu?

Filma veidota: ASV 2003.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men 2

Režisors: Braiens Singers (Bryan Singer)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Hale Berija (Halle Berry), Anna Pakvīna (Anna Paquin)u.c.

X-cilvēki: pēdējā sadursme

Mutanti un cilvēki ilgu laiku sadzīvojuši vairāk vai mazāk veiksmīgi, bet atkal pasaules vēsturē gaidāms jauns pagrieziens, jo atklātas zāles, kas spētu ārstēt mutantus. Pirmo reizi mutantiem ir izvēle - saglabāt savas īpašās spējas, bet palikt izolētiem uz mūžu, vai arī upurēt spēkus, lai iekļautos cilvēku sabiedrībā. Abu grupējumu līderu viedokļi noved pie pēdējās sadursmes, kurai jāizbeidz savstarpējās nesaskaņas uz visiem laikiem.

Filma veidota: ASV 2006.gadā

Filmas oriģinālais nosaukums: X-Men: The Last Stand

Režisors: Brets Ratners (Brett Ratner)

Lomās: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), Halle Berija (Halle Berry), Anna Pakvīna (Anna Paquin), Īens Makkelens (Ian McKellen), Famke Jansena (Famke Janssen) u.c.

Aizraujošās filmas X-cilvēki jau no 27.marta ik svētdienu 20:20 TV3!

Prieks kopā būt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu