Alu cilvēki uzvar armijniekus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ ienesīgākās kinofilmas titulu Latvijā saglabājusi animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage).. Arī citi nedēļas jaunumi startējuši ar ļoti labām sekmēm.

«Krūdi» ne tikai saglabājuši pirmo vietu, bet ir to spējuši izdarīt ļoti pārliecinoši. Savākti 8530 skatītāji, kas vairumam filmu būtu iespaidīgs rezultāts arī pirmajai nedēļas nogalei. Pirmajās desmit dienās to noskatījušies jau krietni vairāk nekā 30 tūkstoši cilvēku.

Filmas darbība notiek aizvēsturiskos laikos, kad tikpat aizvēsturiskas Krūdu ģimenes galva kopā ar ģimeni ir spiests pamest zemestrīces izpostīto dzīvesvietu un doties piedzīvojumiem bagātā ceļojumā.

Otrajā vietā debitē asa sižeta zinātniskā piedzīvojumu filma «G.I. Joe 2: Atmaksa» («G.I. Joe 2: Retaliation»). Pārdotas 4935 biļetes, kas pārspēj izteiktās prognozes. Filmas režisors ir amerikānis Džons Ču, kura karjerā līdz šim ir vairākas populāras dejošanas filmas («Step Up»), bet pēdējais darbs bija dokumentālā filma par Džastinu Bīberu «Never Say Never».

Trešo vietu arī ieņem debitante, proti, Stīvena Soderberga trilleris «Blakusefekts» («Side Effects»).

Uz ceturto vietu atkāpusies vērienīgā Sema Raimi lente «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes»). Šoreiz 1941 skatītājs, bet to kopsumma, pateicoties skolēnu brīvlaikam, nu jau pietuvojusies 25 tūkstošiem.

Pirmo piecnieku noslēdz Krievijas komēdija «Ko meitenes noklusē» (O chyom molchat devushki). To noskatījušies 1754 cilvēki, bet kopsummā jau ap 6500 skatītāju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu