«G.I. Joe 2: Atmaksa» iemaršē pirmajā vietā (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros numur viens ir asa sižeta zinātniskā piedzīvojumu filma «G.I. Joe 2: Atmaksa» («G.I. Joe 2: Retaliation»), kas ieņēmumu ziņā apsteigusi pagājušās nedēļas līderi - animācijas filmu «Krūdi» («The Croods»).

Nedēļas griezumā «G.I. Joe» komanda iekasējusi 41,2 miljonus, kas ir labs rezultāts, taču mazāks nekā pirmajai daļai «G.I. Joe: The Rise of Cobra». Kopsummā filmai Ziemeļamerikā vajadzētu spēt iekasēt vairāk nekā 100 miljonus.

Filmas režisors ir amerikānis Džons Ču, kura karjerā līdz šim ir vairākas populāras dejošanas filmas («Step Up»), bet pēdējais darbs bija dokumentālā filma par Džastinu Bīberu «Never Say Never».

G.I. Joe komanda atgriežas! Viņiem jāstājas pretī Zartanam, viņa sabiedrotajiem un pasaules valstu līderiem, kurus tas pakļāvis.

Galvenā filmas zvaigzne ir Brūss Viliss. Savukārt vēl uz ekrāna skatāmi populārie aktieri Dveins Džonsons (pazīstams arī kā cīkstonis «The Rock»), Džonatans Praiss, Adriana Paliki, Čenings Teitams (Latvijā debitē arī cita filma ar viņa piedalīšanos - «Blakusefekts»), Arnolds Voslo, reperis RZA un citi.

Otro vietu ieņem «Krūdi», kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage). Filmai bijis ļoti neliels ieņēmumu kritums, un tas ļāvis iekasēt 26,5 miljonus. Turpinoties šādai tendencei, «Krūdi» noteikti kļūs par vienu no šā gada ienesīgākajām animācijas filmām.

Labi startējusi arī drāma «Confessions of a Marriage Counselor». Iekasēti 22,3 miljoni, un to varētu uzskatīt par labu Tailera Perija standartu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu