Arī Latvijā izceļas «Krūdi» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ pārliecinoši par ienesīgāko kinofilmu ne tikai Ziemeļamerikas kinoteātros, bet arī Latvijā kļuvusi animācijas filma «Krūdi» («The Croods»), kurā galveno varoņu balsis ieskaņojuši Holivudas aktieri Raiens Reinolds (Ryan Reynolds), Emma Stouna (Emma Stone), Bleika Laivlija un Nikolass Keidžs (Nicolas Cage).

«Krūdus» noskatījušies 13075 cilvēki. Par pirmo vietu ilgi nebija jāšaubās, bet sasniegtais rezultāts pārsniedz optimistiskākās prognozes. Visticamāk jau tuvāko pāris nedēļu laikā «Krūdi» izvirzīsies par apmeklētāko šā gada filmu Latvijā.

Filmas darbība notiek aizvēsturiskos laikos, kad tikpat aizvēsturiskas Krūdu ģimenes galva kopā ar ģimeni ir spiests pamest zemestrīces izpostīto dzīvesvietu un doties piedzīvojumiem bagātā ceļojumā.

Otro vietu ieņem Krievijas komēdija «Ko meitenes noklusē» (O chyom molchat devushki) ar 3240 pārdotām biļetēm. Filmai ir labas iespējas pacīnīties par vismaz 10 000 skatītājiem.

Uz trešo vietu (līdzīgi kā Ziemeļamerikā) noslīdējusi vērienīgā Sema Raimi lente «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes»). Šoreiz filma savākusi 2751 skatītājus, bet to kopskaits jau šonedēļ stabili pārsniegs 20 tūkstošus.

Ceturtajā vietā vēl viena debitante, proti, «X-cilvēku» režisora jaunākais darbs, 3D piedzīvojumu filma «Džeks milžu bende» («Jack The Giant Slayer»). Filmu noskatījušies 2596 cilvēki, kas arī atbilst mūsu prognozēm.

Uz piekto vietu noslīdējusi Jāņa Norda jaunā spēlfilma «Mammu, es tevi mīlu». Šoreiz apmeklētības kritums bijis straujāks un savākti 1436 skatītāji. Kopumā jau gandrīz 25 tūkstoši pārdotu biļešu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu