«UgunsGrēka» kamīnzālē Elizabete un Leons bauda intīmus mirkļus (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Populārajā TV3 seriāla «UgunsGrēks» devītajā sezonā skatītājiem sarūpēti vairāki pārsteigumi – gan jauni seriāla varoņi, gan iepriekšējo personāžu atgriešanās. Pārmaiņas piedzīvojusi arī «UgunsGrēka» viesnīca, kur norisinājušies remontdarbi un viesnīcas īpašnieka un daktera Leona (aktieris Ģirts Ķesteris) meitas Ieviņas, kura nu jau pieaugusi, istabā iekārtota kamīnzāle un bibliotēka, kur seriāla mīlniekiem satikties, risināt dažnedažādas problēmsituācijas.

Seriāla «UgunsGrēks» producente Baiba Saleniece sarunā ar TVNET atklāj, kāpēc seriāla jaunajā sezonā radās nepieciešamība pēc vēl vienas telpas – kamīnzāles. «Domājām, kāda varētu būt jauna telpa seriālā, kur publiski varētu satikties jebkurš viesnīcas varonis. Sākotnēji apsvērām ideju par bibliotēkas izveidi, bet tad sapratām, ka tik daudz grāmatu, lai būtu ticami, ka tā ir bibliotēka, es nevarēšu sagādāt, un tādēļ radās doma par kamīnzāles iekārtošanu. Tādējādi tapa kamīnzāle ar mazo bibliotēku,» jaunās telpas izveidi pamato seriāla producente Baiba.

Tiesa gan, arī kamīnzālē jau izveidojusies paprāva bibliotēka un šeit var atrast dažnedažādu pasaules un latviešu literatūru. «Par grāmatām mums jāsaka paldies apgādam «Zvaigzne ABC», jo viņi uzdāvināja mums grāmatas. Tie lielākoties ir tie grāmatu eksemplāri, kas tiek doti tulkotājiem, kas grāmatu tulko latviešu valodā, kā arī grāmatas latviešu valodā, kas izņemtas no grāmatu veikalu aprites. Esam priecīgi, ka mums jau izveidojusies tik liela bibliotēka, jo izskatās ticami,» skaidro producente.

Kamīnzāle iekārtota ar mēbelēm, kas jau iepriekš bija viesnīcas īpašumā. Piemēram, lielais sarkanais dīvāns, uz kura ne reizi vien seriāla sērijās redzēta Elizabete (aktrise Maija Doveika) skūpstāmies ar Leonu (aktieris Ģirts Ķesteris), jau eksponēts laikā, kad seriālā norisinājās deju šovs. «No jauna esam ierīkojuši kamīnu, kas turklāt arī silda, un tie aktieri, kuri vēlas pasildīties, var to ieslēgt un pasildīties,» piebilst Baiba.

Jaunizveidoto telpu ļoti iecienījuši seriāla varoņi – Elizabete un Leons.

Abi šajā telpā bieži tiekas, apmainās ar mīlas vēstulēm un pat ļaujas kaislīgiem skūpstiem

. «Bibliotēkā ir arī kāda konkrēta grāmata «Intīmā bezgalība», ar kuras starpniecību Elizabete un Leons apmainās zīmītēm. Šo grāmatu piemeklēja seriāla rekvizitore Maija Ieviņa,» nosaka seriāla producente.

Kamīnzālē seriāla sērijās redzami arī kolorītie seriāla varoņi – Vadims Felzenbahers (aktieris Jakovs Rafalsons), dejotājs Česlavs (aktieris Uldis Anže) un dakteris Margots (aktieris Ģirts Rāviņš). «Kamīnzāle seriālā kļuvusi par tādu pašu publisku pulcēšanās vietu kā terase, kafejnīca un biljarda zāle,» viņa uzskaita.

Vaicājot, kādā stilā iekārtota kamīmzāle, seriāla producente teic, ka svarīgākais jaunās telpas izveidē bijis, lai ir solīdi un mājīgi. «Svarīgi, lai kadrā nav nabadzība, jo seriāla skatītājs, kurš vakarā pārnāk mājās no darba noguris, viņš vēlas atpūsties un baudīt, nevis skatīties problēmas. Tādēļ glīta un skaista vide seriālā rada cilvēkam nomierinošu relaksāciju,» paskaidro Saleniece.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu