«Instrumenti» publisko jaunu video (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien, 19. martā, pašmāju duets «Instrumenti» prezentēja savu pirmo singlu «Don’t Hold Onto Me» no drīzumā gaidāmā grupas otrā studijas albuma. Jaunā singla līdzautors un producents ir Gatis Zaķis, kurš ar grupu strādājis no tās pirmsākumiem, viņš ir arī «Instrumentu» debijas albuma TRU līdzproducents.

Vienlīdz ar singlu prezentēts arī tā videoklips, kura režisors ir Uģis Olte – autors dokumentālajai filmiņai TRU LIVE: RELIVED, kas kā bonuss tika iekļauta «Instrumentu» koncerta DVD TRU: LIVE 2011.

Grupa "Instrumenti", saņemot dāvanu no Uģa Oltes
Grupa "Instrumenti", saņemot dāvanu no Uģa Oltes Foto: LETA

Prezentācijas laikā Uģis Olte vairākkārt saņēma pateicību no grupas dalībniekiem, savukārt Olte pasniedza grupai «Instrumenti» dāvanu, kura ietvēra kreklu ar mugurkaula attēlu. Šipkēvics joko, sakot par mugurkaulu Reinim Sējānam: «Tev tieši tāds nebija!»

Grupas plānos ir otrā albuma izdošana 21. maijā, «Instrumenti» smej:

«Mēs kļūstam par tradīciju.»

Albumu grupa plāno ierakstīt Latvijā - jaunā studijā «True», kur tieši grupas «Instrumenti» albums būs pirmais ierakstītais. Jaunajā studijā jau filmēts videoklips dziesmai «Don't Hold Onto Me». Tā filmēšana norisinājusies četras dienas - no 2. līdz 6. martam. Tāpat «Instrumenti» plāno arī koncertus vairākās pilsētās Eiropā un Krievijā, tuvākā uzstāšanās – Maskavā 26. aprīlī. Gaidāmajā rudenī «Instrumenti» sola koncertus arī Rīgā un citviet Latvijā.

Prezentācija norisinājās jautrā gaisotnē, vien uz apmeklētāju jautājumiem puiši atbildēja nekonkrēti, izvairīgi, tomēr uzjautrinoši. Skatītāju zālē atskanēja joks, vai tik grupas «Instrumenti» dalībniekiem Jānim Šipkēvicam un Reinim Sējānam nav jākļūst par deputātiem, kuri mūždien atbild uz jautājumiem demagoģiski, neizpaužot konkrētus faktus un, kā mēdz teikt - «tukši runājot».

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu