«Mammu, es tevi mīlu» ceturto nedēļu ir otra skatītākā filma (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisora Jāņa Norda jaunā spēlfilma «Mammu, es tevi mīlu» jau ceturto nedēļu ir otra skatītākā kinoteātru filma, liecina «Forum Cinemas» nedēļas nogales filmu tops. Tomēr līdzīgi kā daudzviet citur pasaulē arī Latvijā populārākā filma pagājušajā nedēļas nogalē jau otro nedēļu pēc kārtas ir režisora Sema Raimi lente «Oz the Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes»)

Savā otrajā nedēļas nogalē «Varenais no Oza zemes» spējis savākt savācis 4353 skatītājus, bet kopumā filmu noskatījušies jau vairāk nekā 13 tūkstoši cilvēku pirmajās desmit izrādīšanas dienās. Solīds rezultāts un, tuvojoties skolēnu pavasara brīvlaikam, parādīsies iespējas pacīnīties par vietu top 20.

«Varenais no Oza zemes» ir 1939. gada filmas «The Wizard of Oz» («Oza zemes burvis») priekšstāsts. Tomēr jaunajās filmās nedrīkst izmantot atpazīstamus priekšmetus no oriģinālās kinolentes, piemēram, Dorotijas rubīnsarkanās kurpītes, jo tiesības uz vecāko filmu pieder citai studijai - «Warner Bros».

Galvenajā lomā filmējies Džeimss Franko, bet pārējās lomās skatāmas tādas Holivudā atzītas un daudzkārt godalgotas skaistules kā Mila Kunisa, Mišela Viljamsa un Reičela Veisa.

Savukārt kopš «Mammu, es tevi mīlu» pirmizrādes 21.februārī visas nedēļas tā noturējusies otrajā vietā, un līdz šim to uz sešiem ekrāniem redzējuši 20 572 skatītāji.

Spēlfilma «Mammu, es tevi mīlu» izrādīšanas pirmajā nedēļā Rīgā tika demonstrēta uz četriem ekrāniem.

Spēlfilma «Mammu, es tevi mīlu» ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmit gadus vecu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

Aizvadītās nedēļas nogales filmu «Top 10» iekļuvusi vēl viena Latvijas filma - režisora Ivara Tontegodes veidotā latviešu komēdija «Sēņotāji». Šī filma topā ierindojusies 16.vietā. «Sēņotāji» tiek rādīti otro nedēļu, un «Forum Cinemas» dati liecina, ka filmu līdz šim redzējuši 1936 skatītāji.

Arī trešās vietas īpašniece savdabīgā veidā saistītā ar mammām, un tā ir šausmu filma «Mamma». Savākti 1774 skatītāji, kas konkrētajam žanram ir gluži labs rezultāts.

Uz ceturto vietu noslīdējusi Krievijas komēdija «Ko tie vīrieši dara!» («Что творят мужчины!»). Pārdotas 1565 biļetes, bet kopējais skatītāju skaits nu jau ir pārsniedzis 10 tūkstošus.

Piekto vietu nedaudz negaidīti ieņem Džeisona Stethema filma «Pārkers», kurai 653 skatītāji.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu