Noslēgsies šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dalībnieku koncertturneja (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Šovakar, 27.02., plkst.17 Iecavas kultūras namā gaidāms šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dalībnieku koncertturnejas noslēgums, informēja turnejas rīkotāju pārstāvis Jānis Auzāns.

Koncertā piedalīsies "TV3" šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dalībnieki - mūziķis un šova "Koru kari" uzvarētājs Atis Auzāns, Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Svētās Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un kolorītā dziedātāja Liene Bronuša, kas pazīstama ar skatuves vārdu Candy.

Koncerta apmeklētājiem tiks piedāvātas šovā izskanējušās dziesmas - "Dvēselīte" no kinofilmas "Spēle", "Jel dod man bučiņ", "Guli, meitīna", "Un tūkstoškārt" no izrādes "Tobāgo!", "Nepārmet man", "Undīne", "Laika dziesmiņa", "Princesīte", dziesma no kinofilmas "Dāvana vientuļai sievietei", "Zelta sirds" un "Laika dziesmiņa" no grupas "Līvi" repertuāra, "Atgriešanās", "It’s my Life" no "Bon Jovi" repertuāra, kā arī citi populāri skaņdarbi.

Koncerta laikā mākslinieki mēģinās radīt šovā valdošo atmosfēru. Lai priekšnesumi pēc iespējas līdzinātos šovā redzētajiem, tie tiks paspilgtināti ar dekorācijām, kā arī gaismas un skaņas efektiem.

Projekta "Zvaigznes no šova "Dziedi ar zvaigzni" - tavā pilsētā!" turneja sākās 20.janvārī ar koncertu Valmierā, un kopumā šova dalībnieki viesojās 16 Latvijas pilsētās.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties internetā "www.bilesuparadize.lv" vai pasākuma norises vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu