Holivudas filmas šoreiz rezervistu lomā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Latvijas kinoteātros notikusi līderu maiņa: par to parūpējusies kaimiņzemes komēdija un, kas interesanti, - reto reizi pirmās divas vietas ieņem ne Holivudas filmas. Pirmo vietu savā debijas nedēļas nogalē ieņēmusi Krievijas komēdija «Ko tie vīrieši dara!» («Что творят мужчины!») Savākti 3192 skatītāji. Lielisku sniegumu demonstrējusi arī Jāņa Norda «Mammu, es tevi mīlu». Filma savākusi 2711 skatītājus, kas ievērojami pārsniedz iepriekšējās nedēļas nogales rezultātu.

Komēdijā «Ko tie vīrieši dara!» atspoguļota četru vīriešu sacensība ar mērķi pavedināt kāda kūrorta apmeklētājas un par to saņemt naudas balvu. Filmu demonstrē uz pieciem kinoekrāniem.

Uz trešo vietu noslīdējis Brūss Viliss un viņa «Cietākais rieksts» («A Good Day to Die Hard»), taču 1893 pārdotas biļetes nav peļams rezultāts. Turklāt kopējais skatītāju skaits pietuvojies 20 tūkstošiem.

Ceturtajā vietā debitējusi muzikālā komēdija «Pirmklasīgās» («Pitch Perfect»), bet savāktie 1154 skatītāji atbilst ekspertu izteiktajām prognozēm

Piecnieku noslēdz pasaulslavenā mūzikla «Nožēlojamie» (Les Misérables) ekranizējums. Jau ceturto nedēļas nogali pēc kārtas filmu noskatījušies vismaz 1000 cilvēku, šoreiz tādi bija 1053.

Norda filmu «Mammu, es tevi mīlu» sāk izrādīt reģionos

Ar reģionālo pirmizrādi Cēsīs režisora Jāņa Norda «Mammu, es tevi mīlu» sākusi ceļu uz ekrāniem visā Latvijā. Filmas izrādīšanu jau sācis Valmieras kinoteātris «Gaisma» un Siguldas kinoteātris «Lora», bet no 15.marta filmas izrādīšanai pievienosies Liepājas kinoteātris «Balle».

Pilsētās un apdzīvotās vietās, kur vairs nav ar modernajām tehnoloģijām aprīkotu kinoteātru, talkā nāks kultūras un tautas nami, stāstīja Pitruka.

Daudzās izrādīšanas vietās tiks organizēti speciāli seansi skolēniem.

Spēlfilma «Mammu, es tevi mīlu» ir dinamisks attiecību trilleris par trīspadsmit gadus vecu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar prostitūtu, nonāk policijas redzeslokā un visbeidzot atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu