TVNET translēs Mūzikas ierakstu Gada balvas videotiešraidi (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Jau šovakar, 26. februārī, Latvijas Nacionālajā teātrī risināsies 17. Mūzikas ierakstu Gada balvu ceremonija, kurā iepriekšējā gada ieraksti tiks godalgoti 22 kategorijās. Koncertu no plkst. 19:30 būs iespējams skatīties arī tiešraidē Gada balvas mājas lapā www.gadabalva.lv un šeit - portālā www.tvnet.lv. Turklāt TVNET atspoguļos notiekošo īpašā speciālreportāžā no Nacionālajā teātra, piedāvājot unikālas reportāžas - foto un komentārus no ceremonijas aizkulisēm. Kopā ar TVNET komentē dzirdēto un redzēto Tviterī ar vārdu #gadabalva un raksta komentāros!

Godalgu sadali pavadīs iespaidīgs šovs Andra Freidenfelda vadībā. Uzstāsies Prāta Vētra, Aija Andrejeva, Auļi, Inokentijs Mārpls, Latvian Voices, Da Gamba un Lara Bellerose, MeloM, Astro’n’out un citi pazīstami mūziķi. Gaidāmi arī pirmatskaņojumi no Martas Ritovas, Elizabetes Balčus, Kārļa Būmeistera un The Matters, Bermudu divstūra, Igo u.c.

Priekšnesumu sniegs arī grupa «Čikāgas piecīši», kas pēc balvas par mūža ieguldījumu ieradīsies no mītnes zemes ASV, un divas dienas vēlāk, 28. februārī, lielo notikumu svinēs kopā ar uzticamajiem faniem - koncertā «Vēlreiz ar draugiem» koncertzālē «Palladium». Ievērojamo viesu izmitināšanu uzņēmusies viesnīca «Old City Boutique Hotel», kur balvas saņēmējus varēs satikt arī autogrāfu gribētāji.

Tiešraidi internetā nodrošinās kompānija «Latnet».

Visvairāk - trīs nominācijas šogad saņēmusi grupa «Prāta Vētra» un maestro Raimonds Pauls. Divas nominācijas vairākiem māksliniekiem - grupai «Satellites LV», grupai «Sus Dungo», «Framest», Aijai Andrejevai, Jānim Stībelim, grupai «DaGamba», korim «Balsis» un grupai «Astro’n’out».

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu