Eds Šīrans pazaudējis telefonu ar topošā albuma dziesmām (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Eds Šīrans (Ed Sheeran) «Brit Awards» ceremonijā pazaudējis savu mobilo telefonu, kurā ierakstītas viņa topošā albuma dziesmas, vēsta «Contactmusic».

«Es pazaudēju savu telefonu. Ne to, kuru es lietoju zvanīšanai, bet otru, kuram nav signāla, un tajā ir mans albums, un tas nav bloķēts,» atklāja 22 gadus vecais dziedātājs.

Eds Šīrans ar savu 2011.gada albumu «+» uzlēcis slavas zenītā, īpašu popularitāti baudot dzimtajā Lielbritānijā.

Pagājušajā gadā Šīrans sarakstīja un iedziedāja vienu dziesmu Teilores Sviftas ceturtajā albumā «Red», kas palīdzējis viņam iekļūt arī ASV tirgū, tomēr pēc «Grammy» balvu ceremonijas dziedātājam nācies atklāt, ka ASV viņš nebūt nav atpazīstams.

Kaut arī Šīrans bija nominēts gada labākās dziesmas kategorijā un arī uzstājās «Grammy» ceremonijā duetā ar Eltonu Džonu, viņš nav ielaists vairākās slavenību ballītēs, kas rīkotas pēc balvu pasniegšanas.

«Patiesībā aptuveni trīs ballītēs pēc šova mani neielaida. Jā, dīvaini. Es domāju, ka tā notiks vienmēr, tas liek būt piezemētākam,» sacīja dziedātājs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu