Jaunie varoņi «Ugunsgrēkā»: Signe un Margots (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Ir pagājis pusgads, kopš viesnīcā pazuda koferis ar Leona operācijai paredzēto naudu, kuru kāroja iegūt ne viens vien. Pēdējais, ko redzēja TV3 skatītāji, bija kofera nonākšana Ramonas rokās. Vai viņas sirdsapziņa ierunājās un nauda tika atdota Leonam, lai veiktu tik svarīgo operāciju Šveicē? Vai tomēr uzvarēja Ramonas aprēķins un alkatība, paturot prāvo naudas summu sev?

Ieva Aleksandrova-Eklone apgalvo, ka jaunajā sezonā notikumi pieņems vēl lielākus apgriezienus: «Laikam jāsāk ar atvainošanos partneriem, kuriem kā Ramona sabļāvu virsū aizvadītajā sezonā.

Un jāsaka, ka tālāk, mīļie, būs vēl trakāk - taisos arī palaist rokas, tā ka saturieties!

Neapšaubāmi manas Ramonas moto jaunajā sezonā būs - mērķis attaisno līdzekļus!»

Viesnīcas jaunie iemītnieki

Jaunajā UgunsGrēka sezonā sagaidāma jaunu aktieru pievienošanās viesnīcas iemītniekiem – otrajā sērijā jeb 19.februāra vakarā viesnīcā ieradīsies Signe un Margots. Signes ādā iejutīsies jaunā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Anta Aizupe. Signe ir jauna meitene, kura pieradusi ar visu tikt galā viena pati, ir ļoti patstāvīga, mērķtiecīga un arī spītīga. Viņas pieredze, kas iegūta, naktīs strādājot par bārmeni dažādos klubos, ļauj izmantot seksuālo pievilcību, lai manipulētu ar vīriešiem.

Signe ir meitene hameleons, kura spēj piemēroties apkārtējiem cilvēkiem

un parādīt tikai to sava rakstura šķautni, ko no viņas gaida.

Foto: TV3

Kā sola seriāla veidotāji, šie nav vienīgie jaunpienācēji, jo pavisam drīz uzradīsies Signes māsa Luīze, kuru atveidos Liepājas teātra aktrise Madara Melne. Tāpat viesnīcā gaidāma Ritas atgriešanās, kuru atveido aktrise Marija Bērziņa.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu