Eštons Kačers sasirdzis pēc Stīva Džobsa «tikai augļi» diētas (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc «tikai augļi» diētas ieturēšanas ir saslimis populārais aktieris Eštons Kačers. Līdzīgu diētu savulaik tika ieturējis arī visiem zināmais kompānijas Apple dibinātājs Stīvs Džobss.

Kačers atzīst, ka viņš šo diētu sāka, gatavojoties lomai filmā par Stīvu Džobsu. Taču tas beidzās ar to, ka diētas rezultātā Kačers nonāca slimnīcā ar aizkuņģa problēmām.

«Tieši «tikai augļi» diēta var novest pie tik smagām veselības problēmām,» Kačers teica pēc filmas pirmizrādes seansa, atklājot, ka sāpes bijušas neizturamas un medicīniskie rādītāji pārsniedza visas normas.

Stīvs Džobss nomira no aizkuņģa dziedzera vēža 2011.gada 5.oktobrī.

Šī filma ir viens no diviem stāstiem par uzņēmēja dzīvi. Ārons Sorkins ir sarakstījis scenāriju konkurējošam projektam, to veido Sony Pictures.

Kačers atzīst, ka simtiem stundu studējis ierakstus par Stīvu Džobsu, vērojot viņa kustības un uzvedību dzīves laikā. Aktierim un uzņēmējam esot daudz līdzības, tostarp milzu interese par tehnoloģijām, Kačers teica, atzīstot, ka Džobsa dzīve un karjera nav bijusi viegla.

Filmas pirmizrādei bijis viens no lielākajiem biļešu noietiem visā filmu festivālā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu