Busulis nebļaustās, ka sapņo uzvarēt «Muzikālajā bankā» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/TVNET

Pēc Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2012» ģenerālmēģinājuma Ventspils Olimpiskajā sporta centrā dziedātāji atzina, ka svarīgi, lai šajā aptaujā uzvar draudzība, taču vienlaikus ikviens TVNET aptaujātais mūziķis atzina, ka klusībā lolo sapni par uzvaru.

Grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš atzina, ka šajā vakarā, kad tiks pasniegta balva par aizvadītā gada vērtīgāko popdziesmu un rokdziesmu, viņš nevēlas uzvarēt.

«Nu nevar jau divus gadus pēc kārtas uzvarēt («Muzikālajā bankā 2011» uzvaras laurus plūca Normunda Pauniņa un Aijas Andrejevas izpildītā Ivara Makstnieka sarakstītā dziesma «Ave Pali», - red. piez.). Vajag kādam citam mūziķim šogad atdot to pirmo vietu. Esmu priecīgs, ka pērn ieguvu pirmo vietu, un man pagaidām ar to pietiek,» spriež Pauniņš. Viņš ir pārliecināts, ka šogad «Otras puses» izpildītā dziesma «Uguns Ledus» neiegūs 1. vietu. «Ir spēcīga konkurence un man liekas, ka «Ave Pali» bija spēcīgāka dziesma nekā «Uguns Ledus». Galvenais jau ir fakts, ka mēs piedalāmies šajā pasākumā,» smejot atklāj Normunds. Taču, ja žūrija un skatītāji būs lēmuši par labu «Otras puses» dziesmai, no balvas Pauniņš nedomā atteikties.

«Būšu vēl pārsteigtāks nekā pērn, ja tā notiks,»

viņš piebilst.

Jaunās TV šova zvaigznes – Antra Stafecka un Mārtiņš Ruskis pirmo reizi piedalās «Muzikālās bankas» aptaujā un atzīst, ka tas jau ir vērā ņemams notikums, ka abu izpildītās dziesmas ir iekļuvušas labāko 15 dziesmu sarakstā.

Antra Stafecka sarunā ar TVNET par iespējamo uzvaru teic: «Ja Dieviņš dos, tad noteikti! Vienmēr ir jātiecas uz to, lai viss notiek labāk. Šajā gadījumā jau viss būs atkarīgs no klausītājiem: ja viņiem būs patikusi mana izpildītā dziesma «Vētra nāk», tad arī viņi būs balsojuši. Es būtu ļoti laimīga, ja būtu aizvadītā gada vērtīgākās dziesmas titula cienīga,» nosaka Antra, bet Mārtiņš Ruskis atzīst, ka ikviens mūziķis sirds dziļumos cer uz uzvaru. «Man tas ir pirmais gads, un es būšu priecīgs par jebkuru vietu,» teic Mārtiņš.

Dziedātājs Intars Busulis pirms apbalvošanas ceremonijas atzīst, ka vēlas uzvarēt «Muzikālajā bankā», taču skaļi par to nevēlas bļaustīties, jo ne jau tas esot pats galvenais, kāpēc viņš piedalās šajā pasākumā.

«Svarīgi jau iegūt atzinību no klausītājiem. Man prieks par tiem balsotājiem, jo nav nemaz tik viegli katru dienu ņemt un balsot par vērtīgākajām dziesmām,» prāto Intars.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu