Ziemassvētkos būs tikšanās ar Salavečiem un diskotēka uz ledus (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Pirmajos Ziemassvētkos Rēzeknē notiks pasākums «Ziemassvētku tikšanās ar Salatēviem» un diskotēka uz ledus.

Pasākums «Ziemassvētku tikšanās ar Salatēviem» notiks plkst.16 laukumā pie Nacionālo biedrību kultūras nama. Tajā paredzētas dažādas spēles, dejas, pārsteigumi un karstas tējas baudīšana.

Savukārt no plkst.19 līdz 22 Sporta pārvaldes Sporta nama slidotavā norisināsies diskotēka uz ledus ar DJ piedalīšanos, dažādiem konkursiem un pārsteigumiem. Uz diskotēku ieradīsies arī Ziemassvētku vecītis.

Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, plkst.14 Kultūras namā notiks pūšaminstrumentu orķestra un bigbenda «Rēzekne» koncerts, kurā izskanēs daudziem labi zināmas un iemīļotas Ziemassvētku melodijas un populāri skaņdarbi.

Savukārt plkst.16 uz Ziemassvētku koncertu «Es skaistu vietu zinu» Rēzeknes Jēzus Sirds katedrālē aicinās Evita Zālīte, Marts Kristiāns Kalniņš un Artis Robežnieks.

Pie klavierēm būs komponists Valts Pūce, savukārt ģitāras pavadījumu nodrošinās Ilze Grunte.

28.decembrī plkst.10 Nacionālo biedrību kultūras namā būs skatāma Jaungada pasaka par jautro sniegavīru piedzīvojumiem, sagaidot Jauno gadu, «Sniegavīru buramvārdi». Pasākuma turpinājumā paredzēta interaktīva programma, kurā bērni kopā ar izrādes varoņiem spēlēs, dejos, dziedās, lasīs dzejoļus Salatētim un Sniegbaltītei, piedalīsies kostīmu un masku parādē, kā arī saņems saldas dāvanas.

30.decembrī plkst.10, 12.30 un 15 Nacionālo biedrību kultūras namā notiks Jaungada izrāde un programma bērniem «Brīnumainais rieksts Krakatuks» krievu valodā. Daudz mūzikas, krāšņi kostīmi, brīnumaini piedzīvojumi neatstās skatītājus bez pozitīvām emocijām un jaukām atmiņām.

Vecgada vakarā, 31.decembrī, no plkst.21 līdz 22.25 Raiņa parkā paredzēta programma bērniem - dzejoļu deklamēšana, dažādas spēles, saldās dāvanas, kā arī tikšanās ar Ziemassvētku vecīti un diviem viņa palīgiem sniegavīriem.

Rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti nākt uz Raiņa parku maskās.

Interesantākās maskas un karnevāla tērpi saņems vērtīgas balvas. Pasākuma dalībnieki varēs baudīt arī karstu tēju.

Savukārt plkst.22.30 sāksies Jaungada šovs. Pasākuma dalībniekus ar savu dziedāšanu apburs čigānu mūzikas ansamblis «Dzheski Gloss» (Rīga), izklaidēs cirka mākslinieki - klauns un iluzionisti - un teātra «Joriks» jauniešu studijas dalībnieki. Savukārt šova grupa «Snow Queens» un deju studija «Stop Time Dance Studio» aicinās klātesošos iesaistīties kopīgās dejās.

Turpinājumā - Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča (SC) apsveikums, svētku salūts un Jaungada diskotēka līdz plkst.02.

Noslēgsies Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumi Rēzeknē 7.janvārī plkst.13 ar Rēzeknes Krievu kultūras centra organizēto Ziemassvētku eglīti pilsētas Kultūras un atpūtas parkā. Pasākumā paredzēta izklaidējoša bērnu programma ar spēlēm un rotaļām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu