Aktrisei Elīnai Dzelmei jauna personālizstāde (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 13.decembra restorānā «Fabrikas restorāns» (Balasta dambī 70) būs apskatāma Dailes teātra aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes personālizstāde «fALLin12», informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Šī būs Elīnas Dzelmes trešā personālizstāde - pirmā izstāde FEST ANTIFRIGIA notika 2011.gada pavasarī Rīgas mākslas telpas Izglītības zālē, bet pērn rudenī personālizstāde «Vīns» bija aplūkojama «Vīna Studijā».

Foto: publicitātes

Elīna Dzelme atzīst, ka «tajos dominē

spilgtas krāsas un spilgtas emocijas,

un visa centrā, kā allaž, ir sieviete». Šis rudens aktrisei un māksliniecei bijis īpaši radošs, jo viņas lomu klāstam pievienojas vairākas jaunas, kas tiek atveidotas jaunajā Dailes teātra izrādē «Eņģeļi Amerikā».

Lasi interviju ar Elīnu:

Elīna Dzelme dzimusi 1986.gadā Rīgā, 2002.gadā beigusi Rīgas Centra Daiļamatniecības pamatskolu, 2005.gadā – Rīgas Kultūru vidusskolu. Latvijas Kultūras akadēmijas teātra fakultātes Dailes teātra 9.studiju pie kursa vadītājiem Mihaila Gruzdova un Indras Rogas absolvējusi 2009.gadā, sākusi strādāt Dailes teātrī kā ārštata aktrise, bet no 2010.gada ir Dailes teātra štata aktrise. Lomas: Mega (K. Ludviga «Primadonnas», 2011), Silvija (R. Kūnija, Dž.Čepmena «Ar vīru nav viegli», 2011), Ada (N.Ikstenas «Amour fou», 2010), Aleksandra (Dž.Apdaika «Īstvikas raganas», 2010), Fifi, bārdāma (V.Grēviņa «Gaisa grābekļi», 2010), Džīna (D.Maslovska «Divi nabadzīgi rumāņi», 2009), Džeina (R.Kūnija «Ja mana sieva uzzinās...», 2009), Punktiņa (Ē.Kestnera «Punktiņa un Antons», 2009). Dailes teātra izrādei «Divi nabadzīgi rumāņi» veidojusi sienas gleznojumu.

Elīnas Dzelmes personālizstādi «fALLin12» restorānā «Fabrikas restorāns» varēs apskatīt līdz februāra beigām.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu