«Fonoklubā» uzstāsies Roberts Gobziņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 30. novembrī, plkst. 22 «Fonoklubā» Cēsīs ar Dj priekšnesumu uzstāsies viena no spilgtākajām un oriģinālākajām personībām pašmāju mūzikā – Roberts Gobziņš.

Roberts Gobziņš Latvijas mūzikas skatuvei ir pazīstams jau teju 30 gadus. Spītējot faktam, ka Gobziņa karjeras pirmsākumos viņa mūzika publiskai lietošanai nebija atļauta, tā tika izplatīta jau kopš 1982. gada.

www.fonoklubs.lv

Pēc muzicēšanas Vācijā astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito gadu sākumā mūziķis atgriezās dzimtenē – nu jau brīvā, kur ne mazāk brīvi drīkstēja skanēt arī viņa mūzika.

Kā viens no deviņdesmito gadu lielākajiem hitiem, protams, tiek atpazīts leģendārais skaņdarbs «Man saujā benzīns», ko, ļoti iespējams, Fonoklubā varēs dzirdēt autora izpildījumā, savienojumā ar citām, bet ne mazāk nostalģiskām dziesmām, piemēram, «Vilkam govs nokoda kāju», «Aka aka» un citām.

Sākums plkst. 22, ieeja bez maksas. Ieeja klubā no 18 gadu vecuma

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu