Snoop Dogg vēlas pirkt futbola klubu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Snoop Dogg, kurš nesen nomainīja savu pseidonīmu uz Snoop Lion, atklājis, ka labprāt iegādātos akcijas pazīstamajā Skotijas Premjerlīgas klubā Glāzgovas «Celtic» un, ja tas patiešām notiktu, mēģinātu uz «ķeltu» rindām pārvilināt savu paziņu Deividu Bekhemu.

Šāda iecere ASV hiphopa zvaigznei ienākusi prātā pēc «Celtic» negaidītās uzvaras pār titulēto «Barcelona» klubu UEFA Čempionu līgā.

Sarunā ar britu izdevumu «Daily Record» mūziķis norādījis, ka būtu ieinteresēts iegādāties daļu kluba akciju, ja vien kāds no tā vadības būtu gatavs tās pārdot.

«Man ir liela interese par futbolu, un es redzu, cik kaislīgi par savu komandu ir «Celtic» fani,» viņš saka, piebilstot, ka vēlas komandai dot «kādu daļiņu Snūpa».

Ja iespēja darījumam rastos, tad viens no repera plāniem būtu piesaistīt klubam slaveno angļu futbolistu un šobrīd Losandželosas «Galaxy» rindās spēlējošo Deividu Bekhemu.

Jautāts par Snoop Dogg izteikumiem, kur viņš cita starpā solījies sarīkot pamatīgu ballīti «Celtic» fanu ložās, komandas galvenais treneris Nīls Lenons izteicies, ka atbalstītu viņa ieguldījumus, ja vien pats arī tiktu ielūgts.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu