«Aerosmith» vēl jūtas jauni un moderni (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu rokgrupa «Aerosmith» šonedēļ pēc 11 gadu pārtraukuma laiž klajā jaunu studijas albumu «Music From Another Dimension» («Columbia Records»), kas seko 2004.gada kaverversiju veikumam «Honkin' on Bobo» un pēdējam oriģinālmūzikas materiālam «Just Push Play» (2001).

Lai arī pēdējos gados «Aerosmith» liktenis nebija skaidri zināms - solists Stīvens Tailers (Steven Tyler) strādāja ar saviem soloprojektiem, pabija divus gadus talantu šova «American Idol» žūrijā, neveiksmīgi nokrita no skatuves, kamēr pārējie grupas dalībnieki it kā meklējuši jaunu solistu (paši to noliedz), šonedēļ grupa pilnā sastāvā atgriežas pie klausītājiem ar jaunām dziesmām.

Piecpadsmito grupas albumu producējis Džeks Duglass (Jack Douglas), kas atbildīgs arī par 1975.gada plates «Toys In The Attic» skanējumu.

«Šis ieraksts skanēs modernāk. Mēs nesēdējām rokas klēpī salikuši un nemēģinājām ierakstīt kaut ko pēc veco albumu parauga,» komentē 62 gadus vecais ģitārists Džo Perijs (Joe Perry).

«Mēs vēlējāmies radīt moderni skanošu plati, saglabājot agrīno albumu enerģiju.»

Albumā iekļauti tādi singli kā «Legendary Child» (savulaik dziesma tapusi 1991.gada albuma «Get A Grip» sesijās), «Lover Alot» un tradicionāla balāde «What Could Have Been Love». Baladē «Can't Stop Loving You» dzirdama popkantri zvaigznes Kerijas Andervudas (Carrie Underwood) balss.

Atgādinām, ka «Aerosmith» 2007.gadā pasaules turnejas «World Tour 2007» ietvaros uzstājās arī Latvijā Skonto stadionā.

Music From Another Dimension
Music From Another Dimension Foto: Publicitātes foto

Kopumā visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 140 miljoni grupas albumu, «Aerosmith» vārds atrodas Rokenrola slavas alejā, grupas kontā ir neskaitāmi apbalvojumi un nominācijas, ieskaitot četras «Grammy» balvas, astoņas Amerikas Mūzikas balvas, seši «Billboard» apbalvojumi un 12 MTV balvas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu