Dailes teātrī Dž.Dž.Džilindžera izrādes «Ļaujiet izšaut!» pirmizrāde (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dailes teātrī režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudējumā top Fransisa Vebēra franču komēdija «Ļaujiet izšaut!», kas pirmizrādi piedzīvos 3.novembrī, informē teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Jauniestudējumā ar Nikolaja lomu Dailes teātrī aktiera ampluā debitēs Jurijs Djakonovs, Fransuā atveidos Valdis Liepiņš, bet pārējās lomās iejutīsies aktieri Dainis Gaidelis, Gints Andžāns, Aija Dzērve un Juris Kalniņš.

Šajā iestudējumā režisors sadarbojas ar scenogrāfu Kristianu Brekti, kostīmu mākslinieci Ilzi Vītoliņu, horeogrāfi Ingu Krasovsku un gaismu mākslinieku Igoru Kapustinu.

Izrāde sākas ar to, ka viesnīcas istabā liktenis saved kopā pilnīgi atšķirīgus cilvēkus. Nikolajs ir īsts profesionālis, sava aroda meistars, kurš savu darbu paveic tīri un ātri. Viņš, protams, strādā mafijas labā. Savukārt Fransuā ir hronisks neveiksminieks, kuru pametusi sieva. Viņš ir killers un potenciāls pašnāvnieks, cinisks noziedznieks un pasaules čempions čīkstēšanā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu