Kādus seriālus skatās pašmāju TV zvaigznes? (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Latvijas TV kanālu populārāko seriālu – «Eņģeļu māja», «Ēnu spēles» un «Ugunsgrēks» – varoņi atklāj, kādus seriālus skatās brīvajā laikā. Intars Rešetins dod priekšroku fantastikai, kamēr Ilona Balode izvēlas humoristisku ārzemju seriālu, bet Ģirts Ķesteris smej un saka, ka skatās «Ugunsgrēku».

LNT seriāla «Eņģeļu māja» aktieris Intars Rešetins teic: «Es skatos tos seriālus, kurus ierunāju LNT kanālam, – «Vampire Diaries», «Visitors». Esmu redzējis arī «Homeland» un «Games of Thrones». Visā pasaulē ir seriālu kults. Manuprāt,

seriāls daudzšķautņaināk spēj izstāstīt stāstu.

Filma jau ir salīdzinoši īsa. Es atbalstu seriālus.»

Seriāla «Vampire Diaries» treileris:

TV3 seriāla «Ugunsgrēks» varonis Leons - Ģirts Ķesteris: «Būtu muļķīgi strādāt tādā sfērā un nepētīt, paiet garām un ignorēt citu darbu. Seriāli pasaulē ir ļoti attīstītā līmenī. Piemēram, par seriālu «Soprano ģimene» pat kinematogrāfijā profesori māca. Es neesmu seriālu sprinteris, 1000 sēriju daudzums man ir nepieņemami. Šobrīd esmu trešajā sezonā seriālam «Dr.House» – tas nav mans favorīts, bet es ļoti cienu to aktieri. Tāpat skatos vēsturisko seriālu «The Borgias» un ļoti cienu kolēģu darbu. Par kolēģiem es saucu arī aktierus no Krievijas. Seriāls «Likvidācija» ir vienkārši brīnišķīgs.» Ģirts smej un godīgi teic:

«Arī «Ugunsgrēks» – šobrīd es sev draudzīgi uzsitu pa plecu.»

Seriāla «The Borgias» treileris:

Ilona Balode, seriāla «Ēnu spēles» varone: «Man mājās pat nav televizora, bet no ārzemju skatos «How I met your mother» – katru sēriju gaidu ar nepacietību un skatos ar baudu.» Šobrīd Balodes favorītseriālam tiek rādīta astotā sezona, Ilona ir redzējusi arī iepriekšējās septiņas, kurās sēriju skaits vienā sezonā pārsniedz divdesmit: «Esmu redzējusi visas sezonas un pat vairākas reizes.» Tomēr ir arī pašmāju epizodes, kuras Ilonu nav atstājušas vienaldzīgu:

«No latviešiem laikam jau «Likteņa līdumnieki» ir tie, kas visvairāk patīk. «

Seriāla «How I Met Your Mother» kadri no vairākām sezonām:

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu