«Mumford & Sons» atgūst līderpozīcijas Uktop40 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu trio «Muse», kas jaunā albuma «2nd Law» popularizēšanas ietvaros drīzumā sniegs vērienīgu koncertu Latvijā, šonedēļ spiests atkāpties no Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietas. Tajā atgriezies Londonas folkroka kvartets «Mumford & Sons», ziņo ārvalstu prese.

«Muse» puiši noslīdējuši uz 3.vietu, sev priekšā palaižot arī ikgadējā BBC jauno talantu saraksta (Sound Of 2010 Top 10) favorīti - dziedātāju Eliju Goldingu (Ellie Goulding) ar «Halcyon», svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

4.vietā vairāku «Grammy» un MTV balvu īpašniece - amerikāņu dziedātāja Pinka (Alecia Beth Moore) ar «The Truth About Love», bet britu soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) ar debijas plati «Our Version Of Events» saglabājusi 5.vietu.

Amerikāņu poppanka apvienība «All Time Low» ar piekto studijas albumu «Don't Panic» debitē 9.vietā, bet austrāliešu puiši - grupa «Tame Impala» («Pieradīnāta antilope») ar «Lonerism» numur 14.

Tikmēr singlu konkurencē deju mūzikas trio «Swedish House Mafia» apturēja Adeles uzvaras gājienu ar aktuālo Džeimsa Bonda filmas tituldziesmu. Adeles «Skyfall» tikai 4.vietā. Zviedru trio savukārt singlu topu iekarojis ar hitu «Don't You Worry Child» (skat. video).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu